Kehittyvä terveysteknologia pureutuu lääkinnällisten laitteiden kuumimpiin puheenaiheisiin

Labquality Days 2022 – kansainvälinen tapahtuma laboratorion laadun ympärillä on nyt myös vuoden ykköstapahtuma lääkinnällisten laitteiden valmistajille ja muille toimijoille. Ajankohtainen kaksipäiväinen ohjelma kotimaisten ja kansainvälisten huippuasiantuntijoiden esittämänä tarjoaakin erinomaiset puitteet omien tietojen päivittämiseen. Tarjolla on myös hyödyllisiä vinkkejä valmistajien lähestymistavoista eri aihealueisiin, kuten ohjelmistoihin, käytettävyyteen, keino-älyyn ja sääntelyyn. Labquality Daysin ohjelma on rakennettu erityisesti laatu- ja regulaatiohenkilöille sekä lääkinnällisten laitteiden kehittäjille sekä alan projektipäälliköille soveltuen myös johdon tietojen päivittämiseen.

Kehittyvä terveysteknologia -teeman ohjelma rakentuu kolmesta englanninkielisestä sessiosta, jotka pureutuvat lääkinnällisten laitteiden tämän hetken kuumimpiin puheenaiheisiin.

What’s going on with IVDR?
Mitkä ovat IVDR:n kipupisteet ja miten niitä voidaan ratkaista?
Miten ohjelmistot vastaavat IVDR:n vaatimuksia?

Creating good usability
Kuka käyttää lääkinnällistä laitetta?
Miten taataan laitteen paras mahdollinen ja turvallinen käytettävyys?

Digital future | Part I – Cybersecurity & Part II – Artificial Intelligence
Mitkä ovat lääkinnällisten ohjelmistojen haasteet ja ratkaisut kyberturvallisuuden osalta?
Miten keinoäly vaikuttaa lääkinnällisen laitteen suunnitteluun?
Miten keinoälyyn liittyvä koneoppiminen ja tuleva keinöälyasetus vaikuttavat lääkinnällisten laitteiden valmistajiin?

”Olemme saaneet rakennettua vaikuttavan ja ajankohtaisen ohjelmakokonaisuuden Labquality Daysin Kehittyvä terveysteknologia -teeman alle. Tarjolla on paljon alan tuoreinta tietoa ja kokemuksia höystettynä loistavilla case-esimerkeillä lääkinnällisten laitteiden toimijoilta”, kertoo Mika Siitonen, joka toimii yhtenä sessioiden puheenjohtajista. Mika toimii Labqualityn lääkinnällisten laitteiden sääntelyyn ja laatuun erikoistuneessa tiimissä kehityspäällikkönä, ja hänellä on vankka kokemus alalta niin laitteiden, kuin ohjelmistojenkin parista.

Varaa paikkasi tapahtumaan >>