Uusia mahdollisuuksia partneroitumiseen ja markkinointiin

Labquality Days kokoaa yhteen suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä terveysteknologian, diagnostiikan ja laadunhallinnan alalta. Vuosittain messunäyttelyyn osallistuu noin 60 yritystä. Vuoden 2020 tapahtumassa oli mukana 160 kansainvälistä osallistujaa 30 eri maasta, ja 900 osallistujaa Suomesta.

Tapahtuma tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia osallistua, markkinoida ja verkostoitua: tule partneriksi tai hanki näppärä avaimet käteen -osasto, mainosta mobiilisovelluksessa, verkkosivulla tai uutiskirjeessä. Kokonaisuudesta voitte räätälöidä tavoitteidenne mukaisen näkyvyyden Labquality Dayseilllä.

Olemme uusineet ja laajentaneet näytteilleasettajille suunnattuja palveluja. Partnertasoja on edelleen kolme, joiden lisäksi on mahdollista ostaa ns. perusnäyttelyosasto. Digitaalisen markkinoinnin ja näkyvyyden takaamiseksi on tarjolla entistä enemmän mahdollisuuksia sekä ennen tapahtumaa että tapahtuman aikana.

Näyttelymyynti aukeaa 1.elokuuta 2020!

Huom! Tulemme järjestämään elokuussa kaksi esittelytilaisuutta näytteilleasettajien palveluista. Tilaisuudet järjestetään online. Seuraa verkkosivujamme, lisätiedot julkaistaan elokuun ensimmäisellä viikolla.