Tervetuloa tapahtumaan – tietoa osallistujille

Tervetuloa Labquality Days 2020 kongressiin! Hienoa, että olet mukana tapahtumassa! Haluamme muistuttaa sinua muutamista tärkeistä asioista ennen itse tapahtumaa.

Olemme lähettäneet sinulle samat tiedot myös sähköpostilla. Mikäli et ole saanut viestejä, tarkasta ensin roskapostikansiosi ja mikäli sielläkään ei ole viestiä, ota yhteyttä meihin: koulutus@labquality.fi

Nimikortti

Jokainen osallistuja saa sähköpostiinsa viestin, jossa on linkki tulostettavaan nimikorttiin. Ennen 21.1.2020 rekisteröityneet ovat saaneet tämän viestin 22.1.2020. Em. päivämäärän jälkeen ilmoittautuneet saavat linkin osallistumisvahvistuksen yhteydessä.

Nimikortti toimii pääsylippuna tapahtumaan, joten on tärkeää ottaa se mukaan.

Meille on tullut jonkin verran kysymyksiä liittyen nimikortin tulostamiseen. Jotta linkin saa näkyviin viestissä, on sallittava kuvien lataaminen sähköpostissasi. Nimikortti on tarkoitus tulostaa suoraan selainikkunasta, johon se aukeaa. Käytä tulostamiseen selaimesi Print/Tulosta -komentoa, jonka löydät selainikkunan ylävalikosta. Tulostamisessa suositellaan käyttämään jotain muuta selainta kuin Internet Exploreria.

Infokirje osallistujille

Lisää tietoa tapahtuman käytännön järjestelyistä ja muista huomioitavista asioista löydät infokirjeestä (pdf). Sama kirje on lähetetty osallistujille pe 24.1.2020.


Lisätietoa löydät Yleistä-sivulta