Tervetuloa tapahtumaan – tietoa osallistujille

Tervetuloa Labquality Days 2021 kongressiin! Hienoa, että olet mukana tapahtumassa! Haluamme muistuttaa sinua muutamista tärkeistä asioista ennen itse tapahtumaa.

Yleistä

Jokaisen osallistujan terveys ja turvallisuus on meille tärkeää. Johtuen pitkään jatkuneesta poikkeustilasta (COVID19), pyrimme ottamaan huomioon turvaväli ja hygienia asiat koko tapahtuman ajan. Tulemme sijoittamaan runsaasti käsidesejä tapahtuma-alueelle. Lounastaukoa on porrastettu ja jätetty tarpeeksi aikaa siirtymisiin. Muistetaan myös jokainen pitää sopivat turvavälit kollegoihin, joiden kanssa ei päivittäin olla tekemisissä. Ethän saavu paikalle kiepänä.

Nimikortti

Jokainen osallistuja saa saapuessaan tapahtumaan oman nimikortin infotiskiltä. Mikäli ilmoittauduit 1.2.2021 jälkeen, sinulle tehdään nimikortti paikan päällä. Varauduthan tällöin, että saapuminen vie muutatamn minuutin kauemmin.

Nimikortti toimii pääsylippuna tapahtumaan, joten se on tärkeää pitää esillä koko kongressin ajan. Nimikortti toimii myös pääsylippuna lounaalle.

Infokirje osallistujille

Lisää tietoa tapahtuman käytännön järjestelyistä ja muista huomioitavista asioista löydät infokirjeestä (pdf).


Lisätietoa löydät Yleistä-sivulta