Labquality palkitsi laadunedistäjiä

Vuodesta 1994 saakka Labquality on palkinnut henkilöitä, jotka ovat omistaneet uransa terveydenhuoltoalan laadun edistämiselle. Torstaina 7.helmikuuta Labquality Daysissä perinnettä jatkettiin palkitsemalla kaksi henkilöä laadunedistämispalkinnolla. Tapahtumassa jaettiin myös elämäntyöpalkinto Raimo Tenhunen Award.

Lue lisää

Mobiilisovellus nyt julkaistu!

Labquality Days -mobiilisovellus tuo lisää helppoutta tapahtuman osallistujalle ja tarjoaa käyttäjälleen uusimman tiedon niin tapahtumapäivien aikana kuin jo ennen tapahtumaa. Ilmainen sovellus on nyt ladattavissa Android- ja iPhone-puhelimille laitteesi sovelluskaupasta. Tutustu tarkemmin mitä kaikkea sovellus tarjoaa!

Lue lisää

Tammikuun nostoja

Labquality Days pyörähtää käyntiin torstaina 7. helmikuuta Nicholas Anderssonin avausluennolla, jossa hän käsittelee tekoälyn ja robotiikan vaikutusta elämäämme. Daysin yhteydessä julkaistaan uusi Moodin Spirometriasuositus. Tarja Pöndelin puhuu ajankohtaisesta spirometrian viitearvojen valinnasta. Lisäksi ohjelmaan on tullut muutamia muutoksia.

Lue lisää

Joulukuun nostoja ohjelmasta

UKK-instituutin johtaja Tommi Vasankari luennoi siitä, mikä on liikkumattomuuden hinta Suomessa. Torstaina juhlitaan myös laatua, kun päivä huipentuu perinteiseen laadunedistämispalkintojen ja Raimo Tenhunen Awardsin jakamistilaisuuteen. Perjantaina pohditaan terveysteknologinen tulevaisuutta, jonka Thomas Grandell toteaa olevan jo nyt. Kansainvälinen Labquality Days haastaa perinteitä, mutta miten?

Lue lisää

Kohti kongressia 2019

Labquality Days -kongressi järjestetään jälleen helmikuussa Messukeskuksessa. Tapahtuma kokoaa yhteen yli tuhat sote-sektorin ammattilaista ja päättäjää keskustelemaan laboratoriodiagnostiikkaan, terveysteknologiaan ja sote-uudistukseen liittyvistä ajankohtaisista aiheista. Kaksipäiväinen kongressi rakentuu viidestä erikoisalakohtaisesta ohjelmalinjasta ja Suomen suurimmasta diagnostiikka-alan näyttelystä.

Lue lisää

Labquality Days -luennot netissä

Julkiset Labquality Days -luennot ja abstraktit löytyvät nyt osoitteesta www.labqualitydays.fi/ohjelma -alta luentojen hakuvalikosta. Huom! Abstrakti ja / tai julkaistava luentomateriaali löytyy kyseisen luennon lisätiedoista, joka tulee näkyviin kun klikkaat luennon oikeassa reunassa olevaa nuolta.  

Lue lisää

Kiitos kaikille osallistujille upeasta kongressista

Kaksi upeaa kongressipäivää on nyt takana. Kiitos lämpimästi kaikille kongressivieraille, näytteilleasettajille, luennoitsijoille, startupeille ja järjestelyissä mukana olleille – te mahdollistitte ikimuistoisen tapahtuman. Tavataan uudelleen ensi vuonna! Terveisin Labqualityn väki

Lue lisää