Näyttelymyynti virtuaalitapahtumaan on avattu

Labquality Days 2021 järjestetään virtuaalisena ja se on aiheuttanut merkittäviä muutoksia tapahtuman näyttelyosioon. Virtuaalinen toteutusmuoto luo yrityksille on nyt aivan uudenlaisia mahdollisuuksia osallistua ja markkinoida. Olemme räätälöineet kolme partneripakettia vastaamaan erilaisiin tarpeisiin: Tutkimusmatkailija, Innovaattori ja Edelläkävijä. Paketeista ja muista mahdollisuuksista voit lukea lisää näytteilleasettajien sivuilta. Järjestimme 30. lokakuuta Teams -kokouksena näytteilleasettajille infotilaisuuden. Esittelimme tilaisuudessa yrityksien … Jatka

Lue lisää

Vuoden 2021 ohjelma on julkaistu!

Labquality Days on alan merkittävin koulutustapahtuma, joka tarjoaa kaksi päivää huippuasiantuntijoiden luentoja ja ajankohtaisia puheenvuoroja. Vuoden 2021 Labquality Days järjestetään virtuaalitapahtumana johtuen pandemiatilanteesta. Ohjelma on nyt julkaistu!

Lue lisää

Näytteenotto puhuttaa

Helmikuussa Labquality Days tapahtuman paneelikeskustelun aiheena oli näytteenottajien tulevaisuus. Paneelikeskustelun yleisö osallistui viestiseinän kautta vilkkaasti keskusteluun, mikä osoittaa aiheen ajankohtaisuutta. Paneelin puheenjohtaja Riitta Lumme jatkaa aiheen pohtimista.

Lue lisää

Koko kongressi taskukoossa. Ota haltuun kongressin mobiilisovellus.

Labquality Days 2020 tapahtumajärjestelyissä ja -viestinnässä korostuvat digitaalisuus ja modernit viestintäratkaisut. Mobiilisovellus korvaa aiemmin osallistujille jaetun kongressikirjan sekä muut painetut materiaalit. Kätevässä sovelluksessa on kaikki tapahtuman tärkeimmät sisällöt taskukoossa! Lataa ilmainen sovellus ja koe uudenlainen Labquality Days!

Lue lisää

Verisolujen tunnistusseminaarin uudet kuvat on julkaistu

Labquality Days tarjoaa moninaisia oppimisen väyliä. Yksi osallistujien kestosuosikeista on verisolujen tunnistusseminaari, joka pidetään osana hematologian sessiota. Käy vastaamassa 16 erilaiseen tunnistuskuvaan ja tule luennolle kuulemaan oikeat vastaukset sekä analyysi. Tunnistusseminaari on TYkslabin osastonylilääkäri Anri Tienhaaran suunnittelema ja hän myös pitää luennon.

Lue lisää

ePostereita mukana ennätysmäärä

Helmikuussa Labquality Daysillä on esillä ennätysmäärä ePostereita. Olemme varsin ilahtuneita laajasta osallistumisesta sekä globaalista edustuksesta – mukana on postereita 14 eri maasta! Postereiden tieteellinen taso on jälleen korkea. Niihin voi tutustua sekä etukäteen että tapahtuman aikana. Parhaat posterit sekä yleisön suosikki palkitaan pe 7.2. pidettävässä ePoster-sessiossa. Samalla yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä kaikille abstraktien tekijöille.

Lue lisää

Lavalta päin katsottuna: Patologia

Teemme Lavalta päin katsottuna -juttusarjan, jossa haastattelemme laboratoriolääketieteen erikoisalasessioissa puheenjohtajina toimivia asiantuntijoita. Pyydämme heitä avaamaan oman sessionsa kokonaisuutta sekä pohtimaan, miksi se on ajankohtainen juuri nyt. Lisäksi kuulemme mitä he itse odottavat Labquality Days 2020 -kongressista. Jututimme patologian session puheenjohtajaa, Tyksin patologian laitoksen hallinnollista osastonylilääkäriä Heikki Ahoa.

Lue lisää

Lavalta päin katsottuna: Laboratorion arki

Teemme Lavalta päin katsottuna -juttusarjan, jossa haastattelemme laboratoriolääketieteen erikoisalasessioissa puheenjohtajina toimivia asiantuntijoita. Pyydämme heitä avaamaan oman sessionsa kokonaisuutta sekä pohtimaan, miksi se on ajankohtainen juuri nyt. Lisäksi kuulemme mitä he itse odottavat Labquality Days 2020 -kongressista. Tällä kertaa vuorossa on Laboratorion arki -session puheenjohtaja, sairaalakemisti ja laatupäällikkö Petra Anttila Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiristä.

Lue lisää

Lavalta päin katsottuna: Mikrobiologia

Lavalta päin katsottuna -juttusarjassa haastattelemme laboratoriolääketieteen erikoisalasessioissa puheenjohtajina toimivia asiantuntijoita. Pyydämme heitä avaamaan oman sessionsa kokonaisuutta sekä pohtimaan, miksi se on ajankohtainen juuri nyt. Lisäksi kuulemme mitä he itse odottavat Labquality Days 2020 -kongressista. Ensimmäisenä juttelimme mikrobiologian session puheenjohtaja, SYNLAB Suomen tuotannosta vastaavan johtavan ylilääkärin Sakari Jokirannan kanssa.

Lue lisää