Jaa tutkimustuloksiasi Labquality Daysissä. Osallistu ePoster-sessioon!

Labquality Days on hieno mahdollisuus esitellä projekteja ja tutkimustuloksia laboratoriolääketieteen, yksilöllisen lääketieteen tai laadunhallinnan alueilta kongressin yhteydessä järjestettävässä ePoster-sessiossa. Mukaan valitut posterit ovat esillä koko kongressin ajan parhaalla paikalla pääaulassa, missä kongressikävijät pääsevät tutustumaan niihin vapaasti. Lähetä abstraktisi viimeistään 30.11.2019.

Lue lisää

Katse tulevaisuuteen: potilasturvallisuus, teknologia ja kommunikaatio

Labquality Days 2020 avauspäivän ohjelmassa pohditaan laajasti automatisaation ja digitalisaation vaikutuksia terveydenhuollossa nyt ja tulevaisuudessa. Näkökulmina toimivat muun muassa potilasturvallisuus, diagnostiikka sekä erilaiset teknologiset ratkaisut ja käytännön esimerkit niin Suomesta kuin ulkomailta.

Lue lisää

Days 2020 ohjelma on julkaistu ja lipunmyynti alkanut

Nyt se on vihdoin täällä! Days 2020 ohjelma on julkaistu ja se on ajankohtaisempi kuin koskaan. Ohjelmasta voit rakentaa juuri sinua kiinnostavan kokonaisuuden niin erikoisalojen kuin laatutiedon hyödyntämiseen keskittyviä luentoja. Keskipäivän paneelikeskustelut nostavat rohkeasti esille alan ajankohtaisia näkökulmia. Varaa paikkasi vuoden huipputapahtumaan, lipunmyynti on nyt alkanut.

Lue lisää

Labquality Days 2020 näyttelymyynti on alkanut

Labquality Days -kongressin yhteydessä on vuosittain laaja ja monipuolinen näyttely, jossa on esille alan uutuuksia ja innovaatioita. Näyttelymyynti ja uusien, digitaalisten mainospaikkojen myynti, alkoi 22.8.2019. Varaa paikkasi vuoden huipputapahtumassa, parhaat paikat menevät heti!

Lue lisää

Labquality Days 2020 on uudistunut mutta silti tuttu

Labquality Days -kongressi kerää helmikuussa jälleen Messukeskukseen suuren joukon terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen ammattilaisia. Kongressiohjelma koostuu neljästä päälinjasta. Vuonna 2020 tapahtuma on entistä kansainvälisempi ja ajankohtaisempi. Kongressia on uudistettu muutenkin. Tapahtumajärjestelyissä ja -viestinnässä korostuvat vuonna 2020 digitaalisuus ja modernit viestintäratkaisut.

Lue lisää

Nostoja ja tunnelmia Labquality Daysistä

Suomen suurin terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen kongressi pidettiin jälleen helmikuun alussa Helsingissä. Kotimaisia kongressivieraita saapui ympäri Suomea kouluttautumaan, verkostoitumaan ja kuulemaan uusinta, ajankohtaista tietoa alastaan. Tänä vuonna kongressissa oli myös ennätysmäärä kansainvälisiä vieraita. Uudistunut Messukeskuksen Siipi tarjosi hienot puitteet kongressille, ja kahden päivän aikana ehdittiin luomaan tärkeää vuoropuhelua terveydenhuollon eri alojen asiantuntijoiden ja laboratoriolääketieteen mielipidevaikuttajien välillä.  … Jatka

Lue lisää

Labquality palkitsi laadunedistäjiä

Vuodesta 1994 saakka Labquality on palkinnut henkilöitä, jotka ovat omistaneet uransa terveydenhuoltoalan laadun edistämiselle. Torstaina 7.helmikuuta Labquality Daysissä perinnettä jatkettiin palkitsemalla kaksi henkilöä laadunedistämispalkinnolla. Tapahtumassa jaettiin myös elämäntyöpalkinto Raimo Tenhunen Award.

Lue lisää

Mobiilisovellus nyt julkaistu!

Labquality Days -mobiilisovellus tuo lisää helppoutta tapahtuman osallistujalle ja tarjoaa käyttäjälleen uusimman tiedon niin tapahtumapäivien aikana kuin jo ennen tapahtumaa. Ilmainen sovellus on nyt ladattavissa Android- ja iPhone-puhelimille laitteesi sovelluskaupasta. Tutustu tarkemmin mitä kaikkea sovellus tarjoaa!

Lue lisää

Tammikuun nostoja

Labquality Days pyörähtää käyntiin torstaina 7. helmikuuta Nicholas Anderssonin avausluennolla, jossa hän käsittelee tekoälyn ja robotiikan vaikutusta elämäämme. Daysin yhteydessä julkaistaan uusi Moodin Spirometriasuositus. Tarja Pöndelin puhuu ajankohtaisesta spirometrian viitearvojen valinnasta. Lisäksi ohjelmaan on tullut muutamia muutoksia.

Lue lisää