Jaa tutkimustuloksiasi Labquality Daysissä. Osallistu ePoster-sessioon!

Labquality Days on hieno mahdollisuus esitellä projekteja ja tutkimustuloksia laboratoriolääketieteen, yksilöllisen lääketieteen tai laadunhallinnan alueilta kongressin yhteydessä järjestettävässä ePoster-sessiossa. Mukaan valitut posterit ovat esillä koko kongressin ajan parhaalla paikalla pääaulassa, missä kongressikävijät pääsevät tutustumaan niihin vapaasti.

Kaksi parasta posteria palkitaan perjantaina 7.helmikuuta erillisessä tilaisuudessa, jossa palkitut tekijät pääsevät esittämään työnsä. Myös muiden postereiden tekijät ovat paikalla vastaamassa kysymyksiin. Tapahtuma on englanninkielinen. Valinnan palkittavista postereista tekee Labquality Daysin kansainvälinen tieteellinen komitea ja palkintona on ilmainen pääsy vuoden 2021 Labquality Days tapahtumaan.

Lähetä abstraktisi viimeistään 30.11.2019. Tieto abstraktin hyväksymisestä julkaistaan viimeistään 15.12.2019. Abstrakti toimitetaan sähköisellä kaavakkeella ilmoittautumisen yhteydessä. ePosterin esittäjänä saat myös tuntuvan alennuksen sisäänpääsymaksusta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä aiheeseen liittyen, sinua auttaa tuotekehityspäällikkö Heidi Berghäll (heidi.berghall(at)labquality.fi).

Lue lisää ePostereista.