Nostoja ja tunnelmia Labquality Daysistä

Suomen suurin terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen kongressi pidettiin jälleen helmikuun alussa Helsingissä. Kotimaisia kongressivieraita saapui ympäri Suomea kouluttautumaan, verkostoitumaan ja kuulemaan uusinta, ajankohtaista tietoa alastaan. Tänä vuonna kongressissa oli myös ennätysmäärä kansainvälisiä vieraita.

Uudistunut Messukeskuksen Siipi tarjosi hienot puitteet kongressille, ja kahden päivän aikana ehdittiin luomaan tärkeää vuoropuhelua terveydenhuollon eri alojen asiantuntijoiden ja laboratoriolääketieteen mielipidevaikuttajien välillä.  Tämän lisäksi laaja ja monipuolinen terveysteknologian ja laboratoriolääketieteen näyttely kiinnosti kongressivieraita, ja mukaan oli ilmoittautunut myös uusia kansainvälisiä yrityksiä.

Labquality Days 2019 tarjosi 68 luentoa 6 eri ohjelmalinjalla kaikkien osallistujien saataville. Tämän lisäksi näimme loistavia puheenvuoroja Speaker’s Cornerissa sekä ajankohtaisia tutkimustuloksia ePostereissa.

Palaan vielä Daysin parhaimpiin nostoihin ja suosituimpiin keskustelunaiheisiin Labqualityn asiakaslehti Moodin uusimman numeron kattavassa Days-jutussa (sivulta 22 alkaen). Voit myös lukea sekä abstrakteja että luentomateriaaleja myös jälkikäteen. Ne löydät ohjelmasta kunkin luennon kohdalta.

Kuvia tapahtumasta pääset katsomaan kuvagalleriasta.

Varaa kalenteriisi jo ensi vuoden päivämäärä 6. – 7.helmikuuta 2020!