Mobiilisovellus nyt julkaistu!

Labquality Days -mobiilisovellus tuo lisää helppoutta tapahtuman osallistujalle ja tarjoaa käyttäjälleen uusimman tiedon niin tapahtumapäivien aikana kuin jo ennen tapahtumaa. Ilmainen sovellus on nyt ladattavissa Android- ja iPhone-puhelimille laitteesi sovelluskaupasta. Tutustu tarkemmin mitä kaikkea sovellus sinulle tarjoaa!

Kaikki irti ohjelmasta. Sovelluksen avulla voi tutustua ohjelmaan monin eri tavoin. Pystyt esimerkiksi tarkastelemaan päiväohjelmaa nopeasti erilaisten tunnisteiden ja teemojen avulla. Sovelluksessa voit merkitä suosikkiluentosi ja luoda siten oman päiväohjelmasi. Voit myös etukäteen tutustua luennoitsijoihin ja luentojen sisältöihin lyhyiden esittelyjen avulla.

Osallistu. Mobiilisovelluksen kautta sinun on helppoa osallistua tapahtumaan viestintään tuomalla yleiseen viestivirtaan kuvia ja kommentteja Feed-toiminnolla. Viestiseinä® -palvelun kautta taas saat esitettyä kysymyksiä pääsalin luennoitsijoille reaaliajassa. Sovelluksen uutisnostot ja muistutukset pitävät sinut ajan tasalla siitä, mitä mielenkiintoista on seuraavaksi ohjelmassa.Myös palautteen antaminen tapahtumasta ja luennoista on helppoa. Voit halutessasi antaa arvosanoja yksittäisille luennoille sekä vastata yleiseen tapahtumapalautteeseen.

Liiku näyttely- ja tapahtuma-alueella. Sovelluksesta löytyvien karttojen avulla voi helposti etsiä kahvipisteet, lounasravintolat, näytteilleasettajat ja vaikkapa Speaker’s Cornerin sijainnin sekä aikataulut.

Helppo käyttää. Tarvitset siis vain älypuhelimen ja käyttäjätunnukset oman puhelimesi sovelluskauppaan. Labquality Days -sovellus on ilmainen ja sen voi ladata Android- ja iPhone-puhelimille.

P.s. Mikäli haluat kokeilla sovellusta eli äppiä, muttet ole aivan varma, kuinka ladata se sovelluskaupasta tai miten jo lataamasi sovellus toimii, pysähdy hetkeksi aulassa saapuessasi tapahtumaan. Meillä on siellä henkilö auttamassa sinua ja vastaamassa sovelluksen käyttöön liittyviin kysymyksiin.