UUTTA! Labquality Daysseillä ensimmäistä kertaa käytössä verkostoitumistyökalu

Etkö ole nähnyt vanhoja opiskelu- tai työkavereita pitkiin aikoihin? Onko korona rajoittanut mahdollisuuksiasi verkostoitua ja tavata kollegoitasi? Haluaisitko tietää, onko joku tuttusi mukana Labquality Days -tapahtumassa?

Tämä ja paljon muuta onnistuu tapahtuman omalla mobiilisovelluksella!

Tapahtumassa on jälleen käytössä Labquality Days -mobiilisovellus, jonka avulla pysyt ajan tasalla ohjelmasta, löydät helposti mielenkiintoisia ohjelmanumeroita ja saat tapahtumasta mahdollisimman paljon antia. Tänä vuonna sovelluksessa on uutuutena verkostoitumistyökalu, jonka avulla verkostoituminen tapahtumassa on nyt todella helppoa.

Mobiilisovelluksen verkostoitumistyökalun kautta näet kaikki ne tapahtumaan osallistujat, jotka ovat antaneet luvan oman nimensä näkymiselle tapahtuman osallistujalistauksessa. Tätä kautta voit löytää vaikka entisen kollegasi ja ehdottaa hänelle lounastreffejä!

Valikosta näet henkilön nimen, organisaation ja tittelin, joten pystyt tutustumaan myös täysin uusiin kiinnostaviin henkilöihin tai ottaa yhteyttä esimerkiksi näytteilleasettajaa. Verkostoitumistyökalun avulla voit ehdottaa tapaamista tai keskustella viestein sovelluksen sisällä.

Sovellus tarjoaa myös monipuolisesti muita tapoja osallistua tapahtuman ohjelmaan mm. viesti puhujalle -toiminnon ja Messupelin avulla. Labquality Days -sovellus tuokin tapahtumaan uuden ulottuvuuden, jonka takia tapahtumaan kannattaakin ehdottomasti osallistua paikan päällä.

Lue lisää Labquality Days -sovelluksesta >>