Labquality Days seuraavan kerran 10.–11.2.2022 

Suomen suurin terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen laatuun keskittyvä tapahtuma Labquality Days järjestetään seuraavan kerran helmikuussa 2022. Ohjelman suunnittelu on parhaillaan käynnissä.  

Vuosittain järjestettävä Labquality Days kokoaa sosiaali- ja terveydenhuollon laadun ja regulaation parissa työskentelevät kouluttautumaan ja verkostoitumaan.
1970-luvulta asti järjestetty tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa alan ykköstapahtumana, jota kehitetään pitkäjänteisesti vastaamaan ajankohtaisia haasteita.
 

– Viime kerralla eli vuonna 2021 ajankohtainen korona nousi vahvasti esille tapahtuman ohjelmassa. Tällä hetkellä suunnittelemme tulevaa tapahtumaa ja kuuntelemme kävijöiden palautteita ja toiveita, sanoo Labquality Daysin projektipäällikkö Päivi Burakoff.      

Vuonna 2021 koronapandemiasta johtuen Labquality Days järjestettiin poikkeuksellisesti kokonaan virtuaalisesti. Kahden päivän aikana tapahtumassa oli yli asiantuntijapuheenvuoroa ja eri teemoihin liittyvää ohjelmaa samanaikaisesti viidellä ohjelmalavalla. Luentotallenteet ovat nähtävillä tapahtumaan ilmoittautuneille kävijöille toukokuun loppuun saakka.  

 

Labquality Days on Suomen suurin terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen laatuun ja regulaatioihin keskittyvä ammattitapahtuma. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran 10.–11.2.2022. Tapahtuman järjestää Labquality Oy.