Labquality Days -mobiilisovellus on ladattavissa

Labquality Days -mobiilisovellus helpottaa tapahtumakäyntiä ja tarjoaa uusimman tiedon sekä ennen tapahtumaa että sen aikana.  Maksuton sovellus on nyt ladattavissa Android- ja iPhone-puhelimille laitteesi sovelluskaupasta!

Sovelluksen avulla voit tutustua ohjelmaan monin eri tavoin. Sovelluksessa voit vaikkapa merkitä suosikkiluentosi ja luoda siten oman päiväohjelmasi. Voit myös tarkastella päiväohjelmaa nopeasti erilaisten tunnisteiden ja teemojen avulla sekä tutustua luennoitsijoihin ja luentojen sisältöihin lyhyiden esittelyjen avulla.

Sovelluksesta löydät kätevästi kaikki materiaalit, kuten esimerkiksi luentotiivistelmät. Myös palautteen antaminen yksittäisille luennoille ja koko tapahtumalle on helppoa. Voit lisäksi tutustua tapahtuman näyttelyosastoihin ja osallistua osastoilla oleviin arvontoihin kätevästi!

Labquality Days -sovellusta on helppo käyttää – tarvitset vain älypuhelimen ja käyttäjätunnukset oman puhelimesi sovelluskauppaan. Sovellus on ilmainen ja sen voi ladata Android- ja iPhone-puhelimille.