Koko kongressi taskukoossa. Ota haltuun kongressin mobiilisovellus.

Labquality Days 2020 tapahtumajärjestelyissä ja -viestinnässä korostuvat digitaalisuus ja modernit viestintäratkaisut. Näiden kautta halutaan palvella kongressivieraita entistä paremmin ja tarjota ajantasaisempaa tietoa nopeammin. Tämän lisäksi haluamme tapahtumanjärjestäjänä ottaa askeleen ekologisempaan ja vastuullisempaan suuntaan siirtymällä lähes paperittomaan kongressiin.

Labquality Days -mobiilisovellus korvaa siis aiemmin osallistujille jaetun kongressikirjan sekä muut painetut materiaalit. Nyt saat kaikki tapahtuman tärkeimmät sisällöt taskukoossa! Sovelluksesta löydät luento-ohjelman, abstraktit ja ePosterit, pääset tutustumaan luennoitsijoihin sekä arvioimaan yksittäisiä luentoja. Sovelluksen kautta osallistut interaktiivisiin kyselyihin sekä Viestiseinään® ja pääset tutustumaan näytteilleasettajiin, tapahtuma-alueen karttoja sekä lounaslistoihin. Saat rakennettua oman ohjelmapolkusi suoraan sovellukseen ja pysyt ajan tasalla uutisten ja ajankohtaisten nostojen tullessa suoraan puhelimeesi.

Eikä huolta, mikäli et ole kokenut sovellusten käyttäjä, tapahtumassa on apua tarjolla sovelluksen lataamiseen ja käyttöön!

Katso lisätietoa ja lataamisohjeet


Miksi ladata Labquality Days 2020 -mobiilisovellus? Katso lyhyt video, niin tiedät!