Kohti kongressia 2019

Labquality Days -kongressi järjestetään jälleen helmikuussa Messukeskuksessa. Tapahtuma kokoaa yhteen yli tuhat sote-sektorin ammattilaista ja päättäjää keskustelemaan laboratoriodiagnostiikkaan, terveysteknologiaan ja sote-uudistukseen liittyvistä ajankohtaisista aiheista. Kaksipäiväinen kongressi rakentuu viidestä erikoisalakohtaisesta ohjelmalinjasta ja Suomen suurimmasta diagnostiikka-alan näyttelystä.

Ohjelma kokonaisuudessaan on nyt julkaistu

Käytännönläheisten esitysten ja suosittujen tunnistusseminaarien lisäksi Labquality Days tarjoaa ajankohtaisia aiheita laboratoriolääketieteestä työhyvinvoinnista, terveysteknologiasta, asiakas- ja potilasturvallisuudesta aina biohakkerointiin asti.  Lisäväriä kongressiin tuo kansainvälinen ohjelma, jonka aiheina ovat laadunarvioinnin tulevaisuus ja digitaalinen terveys. Ohjelmalinjan avaavat todelliset kansainväliset huippunimet Sten Westgard ja Aarno Palotie.

Avausluennot tuovat mukanaan tuulahduksia erilaisista maailmoista: torstaina Nicholas Andersson avaa päivän pohtimalla sitä, kuinka tekoäly ja robotiikka muuttavat jokapäiväistä elämäämme. Perjantaina taas Madventures kertoo omia terveystarinoitaan maailmalta. Tutustu laajaan ohjelmaan.

Näyttelymyynti on vauhdissa
Labquality Days -kongressin yhteydessä on laaja ja monipuolinen näyttely. Näyttelytilan lisäksi voit tulla mukaan sponssorina. Sponssoripaketteja on kolme erilaista. Varmista näkyvyytesi Suomen suurimmassa terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen tapahtumassa ja varaa oma paikkasi. Parhaat paikat viedään nyt! Lue lisää.

Hyödynnä Early bird -hinta
Vuoden 2019 Labquality Daysin lippujen myynti tapahtuu kolmen eri hintaluokan kautta, riippuen miten aikaisessa vaiheessa lippusi ostat. Edullisimman Early bird-hinnan liput ovat myynnissä marraskuun loppuun saakka. Labquality Days -kongressin osallistumismaksulla saat huippuluentojen ja näyttelyn lisäksi paljon muutakin. Lue mitä kaikkea lipulla saat.

Seuraa uusimpia kuulumisia sosiaalisessa mediassa #LabqualityDays!