Hyödynnä luentojen abstraktit ja esitä kysymyksiä etukäteen

Saadaksesi täyden hyödyn Labquality Daysin luennoista, muistathan tutustua luentojen abstrakteihin. Löydät ne verkkosivuiltamme sekä mobiilisovelluksesta ohjelman alta. Verkkosivuilla klikkaa ohjelmasta luentoa ja löydät liitetiedoston aukaisemasi ruudun alareunasta. Mobiilisovelluksessa löydät abstraktin valitsemasi luennon Materiaalit-välilehdeltä.

Suurimmassa osassa luennoista abstrakti on saatavilla. Voit tallentaa ne itsellesi tai tulostaa mukaan kongressiin. Tutustu ohjelmaan ja abstrakteihin.

Esitä kysymyksiä etukäteen

Tänä vuonna voit esittää kysymyksiä luennoitsijoille myös etukäteen. Toimitamme kysymykset sessioiden puheenjohtajille, jotka voivat hyödyntää niitä päivän ja luentojen aikana. Esitä kysymyksiä etukäteen sähköisellä lomakkeella. Huom! Lomake sulkeutuu keskiviikkona 5.2.2020 klo 12.00.


Muista mobiilisovellus tärkeänä kanavana

Kannattaa muistaa myös mobiilisovelluksen mahdollisuudet luentoihin osallistumisessa. Pääsalissa näkyvillä on viestiseinä, jonne sovelluksen kautta lähetetyt kommentit ja kysymykset nousevat esille. Kaikkiin luentoihin on jätetty tilaa myös keskustelulle ja kysymyksille, joten kannustamme aktiiviseen vuoropuheluun luennoitsijoiden kanssa. Mobiilisovelluksen kautta pääset myös vastaamaan luennoilla esitettäviin interaktiivisiin kyselyihin. Ohjeet mobiilisovelluksen lataamiseen löydät täältä.