Esittelyssä Vuoden puhuja 2017, biohakkeri Teemu Arina

Teemu Arina on tunnettu digitalisaation asiantuntija, teknologia-alan sarjayrittäjä, tietokirjailija ja biohakkeri. Hän on perehtynyt erityisesti digitaalisen liiketoiminnan, sosiaalisen median, ihmisen ja koneen välisen vuorovaikutuksen, verkko-oppimisen ja digitaalisen terveyden avainkysymyksiin.

Teemun mielestä uusi tapa jakaa ja tuottaa tietoa muuttaa maailman.

”Työskentelemme yhä enemmän aineettomien asioiden ja ideoiden parissa. Lihastyöstä on siirrytty tietotyöhön ja verkostotyöhön. Internetistä ja tietotekniikasta ylipäätänsä on tullut keskeinen työväline päivän askareisiin. Työmme on muuttunut. Sen sijaan työtapamme, päivärytmimme, ruokavaliomme ja asenteemme työtä kohtaan on säilynyt monilta osin ennallaan. Miten se on mahdollista?”

Teemu valittiin myös hiljattain Speakersforumin Vuoden puhujaksi 2017 seuraavin perustein:

Vuoden Puhuja Teemu Arina vastaa puheidensa teemoilla tämän hetkisen työelämän tarpeeseen. Hän tekee selväksi, mihin kannattaa panostaa ja kuinka toimia, mikäli haluaa menestyä ja tehdä kasvua ja tulosta vielä tulevaisuudessakin. Lue koko uutinen tästä.

Tule ja koe unohtumaton Teemu Arinan yhteisluento ”Mittaa itsestäsi terve biohakkeroinnin avulla” torstaina 8.2. klo 13–14.

Tutustu koko ohjelmaan tästä.

Ilmoittaudu kongressiin tästä.