Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Labquality Days?

Labquality Days on kansainvälinen kongressi ja Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen laatuun keskittyvä ammattilaistapahtuma. Ohjelmassa korostuvat laboratoriolääketieteen kehittyvät menetelmät ja diagnostiikka, terveydenhuollon uudet teknologiat sekä sote-palveluiden riskien- ja laadunhallinta.

Vuonna 2020 mukana oli ensimmäistä kertaa laadunhallinnasta ja potilasturvallisuudesta kiinnostuneille mukana kaksipäiväinen ohjelmakokonaisuus. Vuodelle 2021 mukaan on otettu myös terveysteknologian säädöksiin keskittyvä kokonaisuus.

Kongressia on järjestetty jo vuodesta 1976 saakka. Tapahtuma järjestetään vuosittain Messukeskuksessa, vuonna 2021 kuitenkin poikkeuksellisesti virtuaalisesti. Tapahtuman järjestää Labquality Oy.

Miksi Labquality Days järjestetään virtuaalisesti 2021?

Tapahtuma-ala elää hyvin poikkeuksellisia aikoja koronapandemian takia. Yrityksenä ja laadun edelläkävijänä haluamme toimia vastuullisesti ja ammattitaitoisesti. Useiden muiden koulutustapahtumien siirtyessä tulevaisuuteen haluamme myös huolehtia ammatillisin osaamisen ylläpidosta.

Miten voin ostaa lipun tapahtumaan?

Lipun voi ostaa nettisivuiltamme Ilmoittautuminen ja hinnat. Ilmoittauduttuasi saa vahvistusvietin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Linkki verkkotapahtumaan lähetetään kaikille lipun ostaneille muutama päivä ennen tapahtumaa

Voit ostaa yksittäisiä tai ryhmälippuja. Ryhmälippuja myydään 5 tai 20 henkilön paketeissa. Mikäli osallistujamäärä on esimerkiksi 6 hlöä, voit ostaa yhden 5 hlön ryhmälipun ja yhden yksittäisen lipun.

Näytteilleasettajat voivat tilata lisälippuja nettisivuiltamme.

Varmistathan lipun oston yhteydessä, että organisaatiollasi ei ole estoja suoratoistopalveluihin, sillä tapahtuman striimilinkki kierrätetään Vimeon kautta.

Organisaatiomme on ostanut ryhmälipun ja listannut osallistujat ilmoittautumisen yhteydessä. Voimmeko vaihtaa osallistujia?  

Voitte vaihtaa osallistujan ilmoittamalla siitä sähköpostilla koulutus@labquality.fi ennen tapahtumaa.

Miten voin osallistua tunnistusseminaareihin?

Tunnistusseminaareja on tarjolla kaksi: verisolujen tunnistus sekä EKG-käyrän tunnistus. Voit lukea tunnistusseminaareista lisää:

Verisolujen tunnistusseminaari >>

EKG-tunnistusseminaari >>

Voinko esittää puhujille kysymyksiä?

Kyllä voit, chat-toiminnon kautta kysymysten esittäminen on helppoa. Puheenvuoron moderaattori esittää kysymyksiä puhujalle sovituissa kohdissa, yleensä luennon lopussa. Paneelikeskusteluiden aikana kysymyksiä voi esittää non-stop.

Voinko keskustella näytteilleasettajien edustajien kanssa?

Kyllä voit, chat-toiminnon avulla keskusteleminen on helppoa ja voit lähestyä heitä henkilökohtaisesti chatin välityksellä tapahtuman aikana silloin kun itse haluat.

Keitä ovat tapahtuman näytteilleasettajat?

Näytteilleasettajina on diagnostiikka-, terveydenhuolto- ja laboratorioalan yrityksiä.

Onko esitykset nähtävillä tapahtuman jälkeen?

Kyllä on. Videotallenteet löytyvät päivämäärän ja salitiedon perusteella viimeistään 19.2.2021 ja ne ovat nähtävillä 3kk ajan. Kaikkien luvan antaneiden esiintyjien esitykset näkyvät dokumentteina ohjelmatietojen alla.

Muistathan hyvät eettiset lainaus- ja viittauskäytännöt.

Tapahtuman striimissä on teknisiä haasteita, enkä pääse kirjautumaan sisään. Keneen voin olla yhteydessä?

Voit laitaa viestiä osoitteeseen koulutus@labquality.fi. Kokeile ensin käyttää toista selainta, esimerkiksi Edgeä tai Chromea. Emme suosittele Internet Explorerin käyttöä.

Varmistathan omalta IT-osastolta, ettei palomuurit estä kirjautumistasi. Lähetys striimataan Vimeo suoratoistopalvelun kautta, ja joidenkin organisaatioiden estot voivat blokata linkitykset.

Jaa sivu