Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Labquality Days?

Labquality Days on kansainvälinen kongressi ja Suomen johtava terveydenhuollon, terveysteknologian ja laboratoriolääketieteen laatuun keskittyvä ammattilaistapahtuma. Ohjelmassa korostuvat laboratoriolääketieteen kehittyvät menetelmät ja diagnostiikka, terveydenhuollon uudet teknologiat sekä sote-palveluiden riskien- ja laadunhallinta.

Vuonna 2020 mukana oli ensimmäistä kertaa laadunhallinnasta ja potilasturvallisuudesta kiinnostuneille  oma ohjelmakokonaisuus. Tämä kokonaisuus onkin saanutkin pysyvän paikan ohjelmistossamme. 2021 mukaan on otettu myös terveysteknologian säädöksiin keskittyvä kokonaisuus.

Kongressia on järjestetty jo vuodesta 1976 saakka. Tapahtuma järjestetään vuosittain Messukeskuksessa. Pyrimme kokeilemaan asioita ennakkoluulottomasti ja olemaan laadunhallinnan suunnan näyttäjä. Olemmekin jo muutaman vuoden olleet paperiton kongressi ja vuonna 2022 pyrimme olemaan myös kosketusvapaa. Tapahtuman järjestää Labquality Oy.

Miten voin ostaa lipun tapahtumaan?

Lipun voi ostaa nettisivuiltamme Ilmoittautuminen ja hinnat. Ilmoittautuminen vuoden 2022 tapahtumaan aukeaa syyskuussa 2021. Ilmoittauduttuasi saa vahvistusvietin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Linkki verkkotapahtumaan lähetetään kaikille lipun ostaneille muutama päivä ennen tapahtumaa

Voit ostaa yhdelle tai kahdelle päivälle tapahtumalippuja. Osallistuessasi ePostereilla saat -25% alennusta lipun sen hetkisestä hinnasta. Huomioithan että ennakkolipun hinta nousee 30.11.2021. Varaathan siis paikkasi ajoissa.

Tulet saamaan ostamaasi lippua vastaavat leunnot jälkikäteistallenteina (voimassa tapahtumasta 3kk). Esimerkiksi jos ostat perjantai päivälle lipun jaat perjantain kaikki luennot nähtäväksesi jälkikäteistallenteina.

Liput sekä tallenteet ovat henkilökohtaisia eikä niitä saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

Miten voin osallistua tunnistusseminaareihin?

Tunnistusseminaareja on tarjolla yksi: verisolujen tunnistus
Voit lukea tunnistusseminaareista lisää:

Verisolujen tunnistusseminaari >>

Voinko esittää puhujille kysymyksiä?

Kyllä voit, mobiilisovelluksen viestiseinä-toiminnon kautta kysymysten esittäminen on helppoa. Session puheenjohtaja esittää kysymyksiä puhujalle luennon lopussa. Paneelikeskusteluiden aikana kysymyksiä voi esittää non-stop.

Keitä ovat tapahtuman näytteilleasettajat?

Näytteilleasettajina on diagnostiikka-, terveydenhuolto- ja laboratorioalan yrityksiä. Yritykset tuovat nähtäväksesi uusimmat teknologiset innovaatiot ja ratkaisut asiakkaidenne parhaaksi.

Ilmoittautumisen yhteydessä annoin luvan nimeni, organisaationi sekä tittelini näkyä osallistuja listassa, missä lista sijaitsee?

Luvan antaneet näkyvät listalla, jota jaetaan esimerkiksi näytteilleasettajille heidän pyynnöstään. Listaa ei myydä tai muutoin luevuteta tapahtuman ulkopuolisille henkilöille.

Onko esitykset nähtävillä tapahtuman jälkeen?

Kyllä on. Videotallenteet tulevat osallistujien nähtävksi n. viikko tapahuman jälkeen ja ne ovat nähtävilla 3kk ajan. Nähtäville tulee kaikki luvan antaneiden esitykset ja luentomateriaalit.

Muistathan hyvät eettiset lainaus- ja viittauskäytännöt.

Jälkikäteistallenteiden näkyvyydessä on teknisiä haasteita, miksi? Keneen voin olla yhteydessä?

Voit laitaa viestiä osoitteeseen koulutus@labquality.fi. Kokeile ensin käyttää toista selainta, esimerkiksi Edgeä tai Chromea. Emme suosittele Internet Explorerin käyttöä!

Varmistathan omalta IT-osastolta, ettei palomuurit estä näkyvyyttänne.

Jaa sivu