Yhteystiedot

Labquality Days -kongressi pidetään Helsingin Messukeskuksen Siivessä erinomaisten liikenneyhteyksien päässä!

Yleistä

Kongressisisällön hyväksyminen koulutukseksi

Koulutus 2018 hyväksyttiin teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville aloille (tuntimäärät): Endokrinologia  (2), Infektiosairaudet  (4), Kliininen farmakologia ja lääkehoito  (2), Kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede (6), Kliininen hematologia  (6), Kliininen kemia  (6), Kliininen mikrobiologia  (6), Patologia (6), Terveydenhuolto  (4), Yleislääketiede (6), Hallinnollinen koulutus kaikille aloille (4)


Saapumisohjeet

Junalla, linja-autolla tai raitiovaunulla

Kaikki kauko- ja lähijunat pysähtyvät Pasilan asemalla, josta on 300 metrin kävelymatka Messukeskukseen. Matka Helsingin keskustasta Pasilaan kestää junalla vain viisi minuuttia.

Lisätietoja ja julkisen liikenteen aikataulut löydät osoitteesta www.hsl.fi.

Lentokoneella

Helsinki-Vantaan lentokentältä on Messukeskukseen 13 kilometriä. Kätevimmin matka hoituu taksilla; se vie noin 15 minuuttia.

Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin edessä on taksiasema.

Omalla autolla

Omalla autolla saapuvat voivat pysäköidä Siiven pysäköintialueella, osoite navigaattoriin: Ratamestarinkatu 13, Helsinki. Myös Messukeskuksen pysäköintitila Messuparkki on käytössänne kongressin ajan. Messuparkki sijaitsee Messukeskukseen pohjoisen sisäänkäynnin puolella, osoite navigaattoriin: Ratapihantie 17, Helsinki.

1.1.2019 alkaen on käytössä EuroParkin pysäköintijärjestelmä ja pysäköinnin laskutuksesta vastaa EuroPark. EuroParkin puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä on käytössä sekä pysäköintitalossa että Siiven pysäköintialueella. Järjestelmä perustuu rekisterinumeroiden tunnistukseen sisään- ja ulosajon yhteydessä.
Pysäköintimaksu 12 € oikeuttaa kertapysäköintiin yhden vuorokauden aikana. Ennakkoon ostamalla taksa kevenee sitä edullisemmaksi, mitä useamman vuorokauden pysäköit (2 pv 16 €, 3 pv 24 € jne.).

Lisätietoja pysäköinnin uusista maksutapavaihtoehtoista löytyy Helsingin Messukeskuksen omilta verkkosivuilta.

 

Kongressin järjestäjä

Labquality Days -kongressin järjestää Labquality Oy, os. Kumpulantie 15 A, 00260 Helsinki.

Ota yhteyttä tapahtumaan liittyvissä asioissa koulutustiimiimme koulutus@labquality.fi

Laskutus
Sanna Jansson, p. 09 8566 8243, sanna.jansson@labquality.fi

Jaa sivu