Yleistä tietoa tapahtumasta

Haluatko lisätietoa käytännön asioista? Tai haluatko tietoa tapahtuman taustoista? Täältä löydät tärkeitä yksityiskohtia Labquality Days -kongressin majoituksesta, kongressipaikasta, matkustamisesta Helsingissä sekä tapahtuman pitkästä historiasta.

Löytötavarat, tiedustelut: koulutus@labquality.fi tai Päivi Burakoff puh. +358 40 846 9099 tai tutustu: Messukeskuksen löytötavarat

Tervetuloa tapahtumaan – tietoa osallistujille

Tervetuloa Labquality Days 2021 kongressiin! Hienoa, että olet mukana tapahtumassa.  Haluamme muistuttaa sinua muutamista tärkeistä asioista ennen itse tapahtumaa.

Yleistä tapahtumasta

Täältä löydät saapumisohjeet kongressipaikalle Helsingin Messukeskukseen sekä tietoa liikenneyhteyksistä.

Labquality Days -mobiilisovellus

 

Ota käyttöön kätevä Labquality Days -mobiilisovellus, saat kaikki tapahtuman tärkeimmät sisällöt taskukoossa: ohjelma, abstraktit, posterit, uutiset, interaktiiviset äänestykset, viestiseinän, näytteilleasettajat, lounaslistat ja paljon muuta! Labquality Days -mobiilisovellus korvaa aiemmin osallistujille jaetun kongressikirjan sekä muut painetut materiaalit. Ilmainen sovellus on saatavilla iOs sekä Android laitteille.

 

Iltatilaisuus

Jo perinteeksi muodostunut torstai-illan verkostoitumistilaisuus tarjoaa mahdollisuuden nähdä vanhoja tuttuja ja luoda uusia kontakteja! Paikalla ovat niin kongressivieraat kuin näytteilleasettajat, joten nyt on tilaisuus jututtaa kaikkia niitä, joita et päivän aikana luennolta toiselle kiirehtiessäsi ehtinyt. Tervetuloa nauttimaan hyvästä seurasta ja laadukkaasta musiikista.

Yhteystiedot

Labquality Daysin järjestää Labquality Oy. Tapahtumatiimi auttaa sinua kaikissa tapahtumaan liittyvissä asioissa.

 

Majoitus

Kongressin osallistujille on tarjolla majoitusta erikoishintaan Holiday Inn Helsinki Expo ja City Centre hotelleissa.

Kongressin historia

Tiesitkö, että ensimmäinen Labquality Days -kongressi järjestettiin jo vuonna 1976 varsin kuvaavalla nimellä ”Laaduntarkkailupäivät”?

Jaa sivu