Ohjelma


Labquality Daysin ohjelma sisältää alan huippuasiantuntijoiden luentoja ja puheenvuoroja liittyen laboratoriolääketieteeseen, terveysteknologiaan ja lääkinnällisiin laitteisiin, asiakas- ja potilasturvallisuuteen, laatujohtamiseen sekä laatutiedon hyödyntämiseen.

Vuoden 2022 tapahtuman pääteemat ovat:

KEHITTYVÄ LABORATORIO  |  KEHITTYVÄ TERVEYSTEKNOLOGIA
LAATUTIETO HYÖTYKÄYTTÖÖN  |  KANSAINVÄLINEN LABORATORION LAATUTutustu puhujiin:

Löydät lyhyet kuvaukset vuoden 2022 puhujista täältä >>
Pidemmät kuvaukset löydät tapahtuman mobiilisovelluksesta, joka julkaistaan loppu vuoden aikana.

Seuraa tiedottamistamme verkkosivulla ja somessa.

 

Oheisohjelma

Verisolujen tunnistusseminaari


Suosittu verisolujen tunnistusseminaari järjestetään jälleen osana hematologian sessiota. Tunnistusseminaari on Tykslabin osastonylilääkäri Anri Tienhaaran suunnittelema, ja hän myös pitää luennon tapahtumassa. 2022 tunnistusseminaarin kuvat julkaistaan vuoden 2021 lopussa – pysy kuulolla!

Laatupäälliköiden ajatushautomo


UUTTA! Laatupäällikön ajatushautomo kokoaa yhteen sosiaali- ja terveysalan laatuihmiset laatujärjestelmästä ja erikoisalasta riippumattomasti. Tule kuulemaan alustuspuheenvuoro ja keskustelemaan fasilitaattorin johdolla alan trendeistä, samalla saat vertaistukea omaan työhösi ja verkostoidut alan ammattilaisten kanssa. Laatupäällikön ajatushautomo pidetään perjantaina 11.2.2020 kello 9.30-11.30. Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautujaa, varaa paikkasi rekisteröitymisen yhteydessä!

Raimo Tenhunen Award


Raimo Tenhunen Award on perustettu tunnustukseksi henkilöille, jotka ovat tehneet merkittävää työtä laboratoriolääketieteen alalla. Palkinto on nimetty Labqualityn perustajajäsenen, professori Raimo Tenhusen mukaan. Ensimmäistä kertaa palkinto jaettiin vuonna 2009, milloin palkinnon sai itse Raimo Tenhunen. Tilaisuus järjestetään torstaina 10.2. klo 16.00-17.00 ja sinne ovat tervetulleita kaikki.
Jaa sivu