Ohjelma

Laatua sosiaali- ja terveydenhuoltoon jo 50 vuoden ajan

Labquality Days -kongressi on kaikille terveydenhuollon ammattilaisille ja asiantuntijoille suunnattu koulutustapahtuma. Tapahtuma sisältää huippuasiantuntijoiden luentoja ja asiantuntijapuheenvuoroja liittyen laboratoriolääketieteeseen, terveysteknologiaan ja lääkinnällisiin laitteisiin, asiakas- ja potilasturvallisuuteen, laatujohtamiseen, laatutiedon hyödyntämiseen sekä paljon muuta mielenkiintoista ja ajankohtaista asiaa.

Kongressin ohjelma koostuu kolmesta päälinjasta:

Kehittyvä laboratorio esittelee muun muassa koronan ensimmäisen aallon oppeja, näkökulmia laboratoriotutkimusten laatuun ja laboratoriolääketieteen erikoisalojen ajankohtaisia kysymyksiä.

Kehittyvä terveydenhuolto tarjoaa tietoa uusien terveysteknologioiden ja lääkinnällisten laitteiden tuomisesta markkinoille. Lisäksi ohjelmassa keskustellaan henkilöstön osaamisen merkityksestä laadun ja potilasturvallisuuden takaajana.

Laatutieto hyötykäyttöön luo katsauksen sote-alan laadunhallintaan erityisesti riskienhallinnan, laatujohtamisen ja eri organisaatioiden case-esimerkkien kautta. Luvassa on myös tietopaketit sertifiointiprosessista ja sertifikaatin merkityksestä sote-palveluissa.

Selaa Labquality Days 2020 luentoja

Pääset edelleen tutustumaan myös Labquality Days 2020 luentoihin ja niiden materiaaleihin.

Jaa sivu