Startup Village 2018

Adamant NeuroTracking

NeuroTracking on kehittänyt mittarin, jolla voidaan mitata lääkityksen vaikutuksia Parkinsonin tautia sairastavilla potilailla.

Abomics

Abomics Oy on asiantuntijayritys, joka edistää lääketieteellisen tutkimustiedon soveltamista potilashoitoon. Painopisteenä on perinnöllisyyteen sekä lääkkeiden tehoon ja turvallisuuteen liittyvän uuden tiedon hyödyntäminen.

Euformatics

Euformatics on suomalainen biolääketieteen ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut genomidatan laadunvalvontaan ja varianttien tunnistamiseen.

Feedtrail

Feedtrailin mobiilipalautejärjestelmä mahdollistaa asiakaspalautteen keräämisen suoraan asiakaskokemuksen muodostumishetkellä. Tulokset ovat jaettavissa koko henkilöstölle reaaliajassa.

FIMMIC

Fimmicin WebMicroscope-ohjelmisto yhdistää ainutlaatuisesti syväoppivaan tekoälyyn perustuvan kuva-analyysin pilviteknologiaan.

Genomill Health

Genomill Health on keskittynyt kliiniseen genetiikan palvelu- ja kehitystoimintaan mahdollistaen laadukkaan ja kustannustehokkaan kliinisen genetiikan käytön terveydenhuollon toimijoille.

GoodWorkBuzz

GoodWorkBuzz on uudenlainen tapa mitata ja kehittää työhyvinvointia.

Heart2Save

Heart2Save Oy on terveysteknologiayritys, joka kehittää sydämen rytmihäiriöitä tunnistavaa palvelukonseptia.

Labrox

Labrox kehittää ja valmistaa kuoppalevylukijoita, detektiosysteemejä, moduuleja sekä komponentteja diagnostisiin laitteisiin.

LS Cancerdiag

LS CancerDiag kehittää yksinkertaista ja halpaa menetelmää perinnöllisten syöpää aiheuttavien olosuhteiden tunnistamiseen ennen syövän syntyä.

Mobidiag

Mobidiag develops innovative molecular solutions to advance the diagnosis of infectious diseases and antibiotic resistances.

Negen

Negen on suomalainen, geneetikkojen ja lääkäreiden perustama genetiikan teknologiayritys. Haluamme ennaltaehkäistä kansansairauksia varhaisen tunnistamisen keinoin. Tavoitteenamme on jalkauttaa genetiikan tieteellisten tutkimusten löydökset ymmärrettävästi terveydenhuollon ja henkilökohtaisten terveysvalintojesi päätöksenteon tueksi.

Nightingale Health

Nightingale is a pioneering blood analysis company transforming healthcare and research for chronic diseases.

Optomeditech

Optomeditech Oy kehittää terveydenhoitoon liittyviä innovatiivisia ratkaisuja. Tällä hetkellä Optomeditech Oy on patentoimassa kanylointitoimenpidettä helpottavaa ja nopeuttavaa teknologiaa, joka parantaa kanylointiyritysten onnistumista ensimmäisellä yrityksellä ja vähentää kanylointiyritysten kokonaismäärää.

Syketribe

Syke-ohjelmisto tulokselliseen henkilökohtaiseen valmennukseen ja harjoitteluun, sekä valmentajille ja treenaajille.

Tezted

Tezted kehittää teknologiaa varhaisen ja myöhäisen Lymen taudin diagnostiikkaan sekä muiden puutiaisvälitteisten tautien diagnosointiin.

VitalSignum

VitalSignum Oy kehittää etäkäyttöön sopivia, helppokäyttöisiä mobiiliratkaisuja ja -palveluita terveydentilan tarkkailuun.

Jaa sivu