Lisäpalvelut ja mainospaikat

Labquality Days 2020 tarjoaa yrityksille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia saada lisänäkyvyyttä tapahtumassa. Olemme luoneet teiltä saamamme palautteen mukaisesti uusia, digitaalisia mainospaikkoja, joista varmasti löytyy jokaiselle jotakin.

Tällä sivulla olevien mainospaikkojen ostaminen ei vaadi osallistumista näyttelyyn, joten näkyvyyttä voi saada nyt myös ilman messuosastoa. Mainosta ennakkoon tai näy itse tapahtumassa – kanavavalinta on teidän! Tutustu mediakorttiin ja mainospaikkojen aineisto-ohjeeseen.

Hintoihin lisätään alv 24%


Lisäpalvelut

QR-koodi liidiseuranta 199€
QR-koodi seurannan avulla keräät helposti yhteystietoja osastosi kävijöistä. Saat tapahtuman jälkeen kävijöistä koontiraportin, jonka avulla saat liidit helposti käyttöösi.


Mainospaikat

Mainosbanneri Labquality Days -verkkosivuille 350€ / viikko.
Myynnissä 17 kpl. Mainospaikat saatavilla viikosta 41 alkaen. Mainosbanneri sijaitsee etusivun ylälaidassa.

Uutinen Labquality Days uutiskirjeeseen 450€.
Myynnissä 1 kpl. Julkaistaan tammikuun 2020 uutiskirjeessä.

Mainosbanneri tapahtuman ilmoittautumissivulla 450€.
Myynnissä 1 kpl.

Mainos mobiilisovelluksen etusivun mainoskarusellissa 500€
Myynnissä 3kpl.

Mobiilisovellukseen ajastettu uutisnosto 500€
Myynnissä 1 paikka/päivä, yhteensä 2 kpl. Näkyvyys tapahtuman aikaan mobiilisovelluksessa sekä tapahtuman infotaululla (jättikännykässä) aulassa. Mainostaja voi itse määrittää kellonajan, jolloin nosto näkyy sovelluksessa. Mahdollisuus sekä suomenkielisen että englanninkielisen sovelluksen nostoon.

Videostriimauksen mainosnäkyvyys 500€
Myynnissä 1 kpl. Yrityksen logo näkyvillä keskipäivän paneelikeskustelun striimauksessa, joka jaetaan valtakunnallisesti avoimena verkon kautta.

Screeninäkyvyys 400€ / 10 sekunnin slotti
Myynnissä 4 kpl. Tapahtumassa pyörii 60 sekunnin pituinen mainos isoilla screeneillä pääsalissa ja Speaker´s Cornerissa kaikilla tauoilla ja muina hetkinä, jolloin näytöillä ei pyöri luentoesitykset. Materiaalina mielellään video.

Jaa sivu