Näyttely 2020

Labquality Days -kongressin yhteydessä on vuosittain laaja ja monipuolinen näyttely, jossa on esillä alan uutuuksia ja innovaatioita. Tapahtuma tarjoaa yrityksille erinomaiset verkostoitumismahdollisuudet. 2020 messunäyttely on entistä laajempi. Tarjolla on osastojen lisäksi paljon hyviä digitaalisia mainospaikkoja. Näyttelyalueelle on maksuton pääsy.

Näyttelymyynti aukeaa 22.8.2019. Toimi nopeasti, sillä parhaat paikat menevät nopeasti!

Kysymyksiä näyttelyyn liittyen? Koulutuskoordinaattorimme auttaa sinua!
Ota yhteyttä: susanne.kiesi(at)labquality.fi tai soita 040 685 2354.

Tule näytteilleasettajaksi, nyt uusia osastoja myynnissä!

Marraskuun uutuutena olemme räätälöineet yhteistyökumppanimme Fair Factoryn kanssa Avaimet käteen -ständipaikkoja, joista voitte valita osastoksi tyylikkään ja helpon pakettiratkaisun edulliseen hintaan. Kannattaa katsoa myös sponsoripaketit sekä uudet digitaaliset mainospaikat tapahtuma-alueella ja mobiiliapplikaatiossa.Tästä löydät tiedot näyttelyosastojen hinnoista, sponsoripakateista sekä osastojen varaustilanteesta ja sen tärkeimmän eli ilmoittautumislinkin.

 

Infoa näytteilleasettajalle

Kun olet jo ilmoittautunut mukaan näytteilleasettaksi, tutustu tähän sivuun. Löydät täältä tärkeät aikataulut, ohjeet näyttelyrakentamiseen ja mediakortin mainosaineistoihin, sekä tiedot käytännön asioista (lounaat, pysäköinti yms).

Tapahtumassa mukana

Labquality Days -tapahtuman monipuolinen näyttely on saanut kuluneina vuosina kongressivierailta erityistä kiitosta. Tulevassa tapahtumassa on jälleen mukana laaja joukko kiinnostavia yrityksiä.

Speaker’s Corner

Näyttelyaluetta elävöittää Speaker’s Corner, jossa pääset kuulemaan näytteilleasettajien uutuuksista ja saat lyhyitä tietoiskuja kiinnostavista erikoisaiheista. Speaker’s Cornerin näytöiltä voit myös seurata kongressin pääluentoja.

Jaa sivu