Näyttely 2019

Labquality Days -kongressissa on vuosittain laaja näyttely, jossa saat tietoa niin tulevaisuuden trendeistä, uutuuksista kuin innovaatioistakin.

Mukaan näytteilleasettajaksi?

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Suomen suurimpaan laboratoriolääketieteen ja terveydenhuollon koulutustapahtumaan 7.-8.2.2019. Näyttelytilan lisäksi tarjoamme kolme eri sponsoritasoa, joiden avulla varmistat näkyvyytesi kongressissa.

Speaker’s Corner

Näyttelyaluetta elävöittää vuosittain Speaker’s Corner, jossa pääset kuulemaan näytteilleasettajien uutuuksista ja saat lyhyitä tietoiskuja kiinnostavista erikoisaiheista. Speaker’s Cornerin näytöiltä voit myös seurata kongressin pääluentoja. Lisätietoja päivitetään myöhemmin syksyllä 2018.

Startup Village

Startupit olivat mukana kongressissa nyt aivan uudenlaisella tavalla. Terveydenhuollon laboratoriotoimintaan ja diagnostiikkaan keskittyneet startupit olivat ensimmäistä kertaa mukana kongressissa vuonna 2018 omalla erityisellä startup-alueella. Tämä on mahdollisuus esitellä omaa toimintaa ja tavata alan vaikuttajia.

Tapahtumassa mukana

Labquality Days -tapahtuman monipuolinen ja uutuuksia esittelevä näyttely on saanut kuluneina vuosina kongressivierailta erityistä kiitosta. Näytteilleasettajien kirjo oli vuonna 2018 laaja: mukana oli niin kansallisia kuin kansainvälisiäkin toimijoita.

Jaa sivu