Näyttely 2021

Labquality Days -kongressin yhteydessä on vuosittain laaja ja monipuolinen näyttely, jossa on esillä alan huippuja niin Suomesta kuin ulkomailta. Näyttely tarjoaa osallistujille ajankohtaista tietoa ja uusimpia innovaatioita sekä yrityksille erinomaiset verkostoitumismahdollisuudet. Näyttelyalueelle on maksuton pääsy.

Näyttelymyynti Labquality Days 2021 -tapahtumaan aukeaa 1.elokuuta 2020.

Mukaan näytteilleasettajaksi? Lisätietoa löydät alta Tule näytteilleasettajaksi -kohdasta. Voit myös olla yhteydessä näyttelymyyntiimme: koulutus(at)labquality.fi tai +358 40 648 2009.

Vuonna 2020 kasvatimme kävijämääräämme 22 %.

 

Tule näytteilleasettajaksi!

Tule mukaan vuoden huipputapahtumaan helmikuussa 2021 Messukeskuksessa! Tarjoamme yrityksille monenlaisia mahdollisuuksia osallistua: tule partneriksi tai hanki näppärä avaimet käteen -osasto, mainosta mobiilisovelluksessa, verkkosivulla tai uutiskirjeessä. Kokonaisuudesta voitte räätälöidä tavoitteidenne mukaisen näkyvyyden Labquality Dayseilllä.

 

Tapahtumassa mukana

Labquality Days -tapahtuman monipuolinen näyttely on saanut kuluneina vuosina kongressivierailta erityistä kiitosta. Tulevassa tapahtumassa on jälleen mukana laaja joukko kiinnostavia yrityksiä.

Jaa sivu