Näyttely 2020

Labquality Days -kongressin yhteydessä on vuosittain laaja ja monipuolinen näyttely, jossa on esillä alan uutuuksia ja innovaatioita. Tapahtuma tarjoaa yrityksille erinomaiset verkostoitumismahdollisuudet. 2020 messunäyttely on entistä laajempi. Tarjolla on osastojen lisäksi paljon hyviä digitaalisia mainospaikkoja. Näyttelyalueelle on maksuton pääsy.

Näyttelymyynti on avoinna. Toimi nopeasti, sillä parhaat paikat menevät nopeasti!

Kysymyksiä näyttelyyn liittyen? Ota yhteyttä: koulutus(at)labquality.fi tai soita +358 40 846 9099.

Tule näytteilleasettajaksi!

Osallistu Suomen suurimpaan diagnostiikka-alan näyttelyyn. Tarjoamme erilaisia sponsoripaketteja sekä digitaalisia mainospaikkoja niin tapahtuma-alueella kuin mobiiliapplikaatiossa. Tästä löydät tiedot näyttelyosastojen ja mainospaikkojen hinnoista, varaustilanteesta ja sen tärkeimmän eli ilmoittautumislinkin.

 

Infoa näytteilleasettajalle

Kun olet jo ilmoittautunut mukaan näytteilleasettaksi, tutustu tähän sivuun. Löydät täältä tärkeät aikataulut, ohjeet näyttelyrakentamiseen ja mediakortin mainosaineistoihin, sekä tiedot käytännön asioista (lounaat, pysäköinti yms).

Tapahtumassa mukana

Labquality Days -tapahtuman monipuolinen näyttely on saanut kuluneina vuosina kongressivierailta erityistä kiitosta. Tulevassa tapahtumassa on jälleen mukana laaja joukko kiinnostavia yrityksiä.

Speaker’s Corner

Näyttelyaluetta elävöittää Speaker’s Corner, jossa pääset kuulemaan näytteilleasettajien uutuuksista ja saat lyhyitä tietoiskuja kiinnostavista erikoisaiheista. Speaker’s Cornerin näytöiltä voit myös seurata kongressin pääluentoja.

Jaa sivu