Näyttely 2020

Labquality Days -kongressin yhteydessä on vuosittain laaja ja monipuolinen näyttely, jossa saat tietoa alan uutuuksista ja innovaatioista. Näyttelyvierailu on maksuton. Tervetuloa tutustumaan!

2020 messunäyttely on entistä laajempi. Näyttelypaikkojen myynti aukeaa elokuussa viikolla 34. Tarjolla on osastojen lisäksi paljon hyvää digitaalista näkyvyyttä, joten yritysten kannattaa olla valppaana myynnin alkaessa. Parhaat paikat menevät nopeasti!

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Päivi Burakoff, puh. 040 8469099, paivi.burakoff@labquality.fi.

Mukaan näytteilleasettajaksi?

Tästä löydät tiedot näyttelyosastojen hinnoista, sponsoripakateista sekä osastojen varaustilanteesta ja sen tärkeimmän eli ilmoittautumislinkin.

Infoa näytteilleasettajalle

Kun olet jo ilmoittautunut mukaan näytteilleasettaksi, tutustu tähän sivuun. Löydät täältä aikataulut, ohjeet mm. näyttelyrakentamiseen sekä tiedot lounaasta ja muista käytännön asioista.

Tapahtumassa mukana

Labquality Days -tapahtuman monipuolinen näyttely on saanut kuluneina vuosina kongressivierailta erityistä kiitosta. Tulevassa tapahtumassa on jälleen mukana laaja joukko kiinnostavia yrityksiä.

Speaker’s Corner

Näyttelyaluetta elävöittää Speaker’s Corner, jossa pääset kuulemaan näytteilleasettajien uutuuksista ja saat lyhyitä tietoiskuja kiinnostavista erikoisaiheista. Speaker’s Cornerin näytöiltä voit myös seurata kongressin pääluentoja.

Jaa sivu