Lisäpalvelut ja mainospaikat

Labquality Days 2021 tarjoaa yrityksille monenlaisia mahdollisuuksia saada lisänäkyvyyttä niin ennen tapahtumaa kuin sen aikana. Olemme luoneet teiltä saamamme palautteen mukaisesti uusia, digitaalisia mainospaikkoja, joista varmasti löytyy jokaiselle jotakin tukemaan markkinoinnin tavoitteita.

Tällä sivulla olevien mainospaikkojen ostaminen ei vaadi osallistumista näyttelyyn, joten näkyvyyttä voi saada nyt myös ilman messuosastoa. Mainosta ennakkoon tai näy itse tapahtumassa – kanavavalinta on teidän!

Lisämainospaikkojen myynti alkaa 1.elokuuta 2020, samaan aikaan näyttelymyynnin kanssa. Myös nämä paikat ostetaan sähköisen lomakkeen kautta. Myynnin alkaessa julkaisemme myös tarkemmat tiedot mediakortissa.

Tutustu valikoimaan alla. Hintoihin lisätään alv 24%


Lisäpalvelut näyttelyosastoille

QR-koodi liidiseuranta
QR-koodi seurannan avulla keräät helposti yhteystietoja osastosi kävijöistä. Saat tapahtuman jälkeen kävijöistä koontiraportin, jonka avulla saat liidit helposti käyttöösi. Hinta 199€.

UUTTA! Messupeli Katso kuva
Takaa hulina osastollanne ja lähde mukaan digitaaliseen messupeliin! Me suunnittelemme ja toteutamme pelin, teidän tulee vain miettiä markkinointiinne sopiva tehtävä osastollenne. Yhdessä saamme kävijät kulkemaan rastilta rastille! Jokaiselle näyttelyalueelle myydään vain yksi osallistumispaikka eli mukaan mahtuu 6 nopeinta. Hinta 400 €


Mainosta ennen tapahtumaa

Labquality Days -verkkosivut | mainosbanneri Katso kuva
Mainosbanneri sijaitsee etusivun ylälaidassa. Mainosaika viikon, yksi mainos per viikko. Hinta 350€.

Labquality Days uutiskirje | uutinen tai banneri Katso kuva
Uutinen + kuva + linkki. Hint 500€.
Kuvabanneri + linkki. Hinta 450€.
Julkaisu tammikuun 2021 uutiskirjeessä. Mahdollisuus ostaa paikat suomenkieliseen ja kansainväliseen uutiskirjeeseen.

Ilmoittautumissivu | mainosbanneri
Mainosbanneri osallistujien ilmoittautumissivulla. Hinta 450€.


Mainosta tapahtumassa


Digitaaliset mainospaikat

Mobiilisovellus | mainos etusivun karusellissa Katso kuva
Tavoita kaikki mobiilisovelluksen käyttäjät, joita oli vuonna 2020 80 % kävijöistä. Tämän mainoksen näkyvyys alkaa heti, kun saamme teiltä materiaalin. Sovelluksessa kaksi kieliversiota. Hinta 500€.

Mobiilisovellus | ajastettu uutisnosto Katso kuva
Mobiilisovelluksen ajastetut nostot piippailevat käyttäjälle sovittuun aikaan. Kutsu osastollenne, mainosta puhujaa tai tuotetta – mille viestille tahdottekaan kävijöiden huomion. Myynnissä 1 paikka/päivä. Sovelluksessa kaksi kieliversiota. Hinta 500€.

Mediaseinä ja pääsali | screeninäkyvyys
Kun luennot eivät ole käynnissä pyörii pääsalin näytöllä video, johon on mahdollisuus ostaa mainospaikka. Mainospaikat myydään 10 sekunnin paloissa, voit ostaa useammankin. Sama video pyörii läpi tapahtuman myös aulan valtavalla mediaseinällä, joten näkyvyys on taattu! Mainospaikkoja (10s.) on myynnissä yhteensä 6 kpl. Hinta 400€ / 10 s.

         

UUTTA! Muut luentosalit | screeninäkyvyys
Istuuko suurin osa juuri teidän kohderyhmästänne tietyssä sessiossa, tietyssä luentosalissa? Tämä mainospaikka on juuri teille! Kun luennot eivät ole käynnissä, pyörii luentosalien näytöllä video, johon on mahdollisuus ostaa mainospaikka. Mainospaikkoja (10s.) on myynnissä yhteensä 3 kpl per sali. Hinta 400€ / 10 s.

UUTTA!  Kännykänlautauspiste | screeninäkyvyys Katso kuva
Tuomme vuonna 2021 uutuutena työskentelyauloihin (1.krs ja 2.krs) myös kännykänlatauspisteen, jonka digitaaliselle näytölle voitte ostaa mainospaikan. Yhdelle mainostajalle. Hinta 400€.

UUTTA!  Käsidesi-automaatti | screeninäkyvyys ja/tai teippaus Katso kuva
Käsidesi-automaatit tulevat löytymään keskeisiltä paikoilta tapahtumasta. Näihin voi ostaa sekä digitaalisen näytön mainospaikan että teippauksen. Tai vain jomman kumman. Yhdelle mainostajalle. Hinta 400€.


Muut mainospaikat

Lattiateippaus | 1.krs ja 2.krs Katso kuva
Ohjatkaa kävijöitä luoksenne tai yllättäkää vahvalla visuaalisuudella, jonka ohi ei kirjaimellisesti voi kävellä. Voitte ostaa lattiateippauksen (halkaisija max. 120cm) niin 1.kerrokseen (sisältää kaksi teippausta) tai 2.kerrokseen (sisältää yhden teippauksen). Kerroksien paikat myydään erillisinä. Hinta 1.krs 350€ ja 2.krs 200€.

UUTTA!  Pystypöytien teippaukset | Valo-alueella kahvipisteiden lähellä Katso kuva
Tavoita kävijät taukojen aikana. Voitte ostaa määritellyn määrän pöytäteippauksia Valon alueella oleviin pyöreisiin pystypöytiin. Yhdelle mainostajalle. Hinta 400€.

UUTTA!  Mainoskartio ruokapöytiin | Ravintola Platta 1.krs Katso kuva
Haluatko tavoittaa kävijät lounastauolla ja iltatilaisuudessa, tai aina kun he istuvat alas Kajon alueella? Osta mainospaikaksi tulostettava kartio, jonka kolmelle pinnalle saat viestisi näkyville niin kuvin kuin tekstilllä! Yhdelle mainostajalle. Hinta 400€.

UUTTA!  Kahvimukit logolla| Valo-alueella kahvipisteiden lähellä Katso kuva
Labquality Dayseillä juodaan kahvia. Paljon kahvia! Mikset siis kulkisi osallistujien mukana koko päivän ajan? Tuo yrityksenne logolla varustetut kahvimukit tapahtumaan. Yhdelle mainostajalle. Hinta 400€.

UUTTA!  Servietit logolla| Torstain iltatilaisuus
Vahvista näkyvyyttäsi verkostoitumistilaisuudessa  – tuo yrityksenne logolla varustetut servietit iltakattaukseen. Yhdelle mainostajalle. Hinta 400€.

 

Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

Jaa sivu