Tule näytteilleasettajaksi

Nyt se tulee taas! Labquality Days – Suomen suurin laboratoriolääketieteeseen, lääkinnällisiin laitteisiin ja laadunhallintaan keskittyvä asiantuntijatapahtuma! Tule mukaan näytteilleasettajaksi ja pääset tapaamaan tuttuja asiakkaita ja luomaan uusia suhteita potentiaalisiin asiakkaisiin kasvokkain. Labquality Days tarjoaa mainiot puitteet ja rennon ympäristön suhteiden syventämiseen ja kontaktien luomiseen. Tapahtumamme tavoittaa yli 1000 kävijää, joten tapahtumassamme yrityksenne on mahdollisuus saada näkyvyyttä ja kasvattaa tunnettuutta pienellä vaivalla.  Tuotteiden lanseeraus tapahtuman aikana saavuttaa tehokkaasti potentiaaliset asiakkaanne ja he pääsevät ihastumaan tuotteesi uusiin ominaisuuksiin. Vuoden 2022 Labquality Days näytteilleasettajista 95% suosittelee tapahtumaamme!

ILMOITTAUTUMINEN NÄYTTEILLEASETTAJAKSI AVAUTUU SYKSYLLÄ 2023

Voit myös olla yhteydessä näyttelymyyntiimme: miia.kamppi@labquality.com tai +358 40 648 2009.

 


 

Näyttelyalue

Voit tutustua vuoden 2023 kongressin näyttelyalueen karttaan.
Lataa kartta tästä (pdf) >>

Tutustu partneritasoihin

Tutustu erilaisiin partneritasojen vaihtoehtoihin. Tarjoamme viisi erilaista tasoa, joista voit valita teille sopivimman!

Lisäpalvelut ja mainospaikat

Kasvata yrityksesi näkyvyyttä sekä ennen tapahtumaa että tapahtuman aikana! Tutustu monipuolisiin lisäpalvelu-ja mainospaikkamahdollisuuksiin.

Infoa näytteilleasettajille

Kun olet jo ilmoittautunut mukaan näytteilleasettajaksi, tutustu tähän sivuun. Löydät täältä tärkeät aikataulut, ohjeet näyttelyrakentamiseen sekä paljon muuta.

Labquality Days näytteilleasettajien eettiset ohjeet

Tutustu täällä näytteilleasettajien eettisiin ohjeisiin.
Lataa pdf >>

Jaa sivu