Tule näytteilleasettajaksi

Labquality Days -kongressin yhteydessä järjestetään näyttely, joka tarjoaa yrityksille erinomaiset markkinointi-  ja verkostoitumismahdollisuudet. Labquality Days -kongressissa tavoitat laboratorioalan ammattilaiset, sosiaali- ja terveydenhuollon laadun parissa työskentelevät kuin lääkinnällisten laitteiden valmistuksen asiantuntijat.

Vuoden 2022 tapahtuman näyttelymyynti on avautunut! Näyttelypaikat jaetaan varausjärjestyksessä.
Varaa yrityksellenne sopivin paikka nyt ja täytä ilmoittautumislomake.

Voit myös olla yhteydessä näyttelymyyntiimme: koulutus@labquality.fi tai +358 40 648 2009.

 


 

Näyttelyalue

Näyttelyalueen kartasta näet mitkä alueet on varattu ja mitkä vielä vapaana. Päivitämme karttaa viikottain joten seuraathan tilannetta.
Lataa kartta tästä (pdf) >>

Tutustu partneritasoihin

Tutustu erilaisiin partneritasojen vaihtoehtoihin. Tarjoamme kolme erilaista tasoa, joista voit valita teille sopivimman!

Start-upeille

Oletko tuore yrittäjä laboratoriolääketieteen alalla? Tule mukaan verkostoitumaan ja esittelemään tuotteesi ja palvelusi asiantuntija-yhteisölle. Lataa pdf >>

Lisäpalvelut ja mainospaikat

Kasvata yrityksesi näkyvyyttä sekä ennen tapahtumaa että tapahtuman aikana! Tutustu monipuolisiin lisäpalvelu-ja mainospaikkamahdollisuuksiin.

Infoa näytteilleasettajille

Kun olet jo ilmoittautunut mukaan näytteille-asettajaksi, tutustu tähän sivuun. Löydät täältä tärkeät aikataulut, ohjeet näyttelyrakentamiseen sekä paljon muuta.

Jaa sivu