Tule näytteilleasettajaksi

Labquality Days -kongressin yhteydessä järjestetään näyttely, joka tarjoaa yrityksille erinomaiset markkinointi-  ja verkostoitumismahdollisuudet. Labquality Days -kongressissa tavoitat laboratorioalan ammattilaiset, sosiaali- ja terveydenhuollon laadun parissa työskentelevät kuin lääkinnällisten laitteiden valmistuksen asiantuntijat.

Vuoden 2022 tapahtuman suunnittelu on jo käynnissä. Ole siis kuulolla! Ilmoittautuminen vuoden 2022 Labquality Days -kongressin näytteilleasettajaksi avautuu 27.9.2021.

Voit myös olla yhteydessä näyttelymyyntiimme: koulutus@labquality.fi tai +358 40 648 2009.


 

Tutustu partneritasoihin

Tutustu erilaisiin partneritasojen vaihtoehtoihin. Tarjoamme kolme erilaista tasoa, joista voit valita teille sopivimman!

Start-upeille

Oletko tuore yrittäjä laboratoriolääketieteen alalla? Tule mukaan verkostoitumaan ja esittelemään tuotteesi ja palvelusi asiantuntija-yhteisölle.

Lisäpalvelut ja mainospaikat

Kasvata yrityksesi näkyvyyttä sekä ennen tapahtumaa että tapahtuman aikana! Tutustu monipuolisiin lisäpalvelu-ja mainospaikkamahdollisuuksiin.

Infoa näytteilleasettajille

Kun olet jo ilmoittautunut mukaan näytteille-asettajaksi, tutustu tähän sivuun. Löydät täältä tärkeät aikataulut, ohjeet näyttelyrakentamiseen sekä paljon muuta.

Jaa sivu