Tule näytteilleasettajaksi

Labquality Days -kongressin yhteydessä on laaja ja monipuolinen näyttely, jossa on esillä alan huippuja niin Suomesta kuin ulkomailta. Näyttely tarjoaa yrityksille erinomaiset markkinointi-  ja verkostoitumismahdollisuudet. Näyttelyalueelle on maksuton pääsy.

Tarjoamme yrityksille monenlaisia mahdollisuuksia osallistua tapahtumaan: tule partneriksi tai hanki näppärä avaimet käteen -osasto, mainosta mobiilisovelluksessa, verkkosivulla tai uutiskirjeessä. Kokonaisuudesta voitte räätälöidä tavoitteidenne mukaisen näkyvyyden Labquality Dayseilllä.

Näyttelymyynti Labquality Days 2021 -tapahtumaan on nyt auki!

Ilmoittautuminen on helppoa. Osastopaikan varaaminen, omien tietojen hallinta sekä mainosmateriaalien syöttäminen onnistuu kätevästi yhden ja saman verkkolomakkeen kautta. Saatte ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiinne linkin, jonka kautta pääsette jatkossa päivittämään tietojanne, milloin tahansa.

Lisätietoa eri vaihtoehdoista löydät alta. Tutustu näyttelyalueen karttapohjaan tästä.
Voit myös olla yhteydessä näyttelymyyntiimme: koulutus(at)labquality.fi tai +358 40 648 2009.


Tutustu partneritasoihin

Tutustu erilaisiin partneritasojen vaihtoehtoihin. Peruspaketin lisäksi tarjoamme kolme eri partneritasoa, joissa kaikissa on huikeat edut!

Lisäpalvelut ja mainospaikat

Kasvata yrityksesi näkyvyyttä sekä ennen tapahtumaa että tapahtuman aikana! Tutustu monipuolisiin lisäpalvelu-ja mainospaikkamahdollisuuksiin.

Infoa näytteilleasettajille

Kun olet jo ilmoittautunut mukaan näytteilleasettaksi, tutustu tähän sivuun. Löydät täältä tärkeät aikataulut, ohjeet näyttelyrakentamiseen sekä paljon muuta.

Jaa sivu