Luennoitsijalle

Kiitos, kun olet lupautunut luennoitsijaksi Labquality Days -kongressiin 8.-9.2.2018.

Alla on käytännön ohjeita ja aikatauluja. Noudatathan ystävällisesti aikataulua, jotta saamme kongressin sujumaan kokonaisuutena parhaalla mahdollisella tavalla.

Kongressissa on käytössä Viestiseinä®-palvelu, johon yleisö voi lähettää kommenttejaan ja kysymyksiä luentojen aikana. Viestiseinän kysymykset ja kommentit näytetään yleisölle joko luennon aikana tai luennon päätteeksi. Viestiseinä mahdollistaa myös interaktiivisen luennon, mikä tarkoittaa, että luento sisältää yleisölle esitettäviä kysymyksiä. Mikäli olet halukas pitämään interaktiivisen luennon, olethan yhteydessä Marja Heikkiseen niin kerron lisää.

Tiivistelmä luennoitsijan muistilistasta

1. 15.12.2017 mennessä:

 • ilmoittautuminen kongressiin
 • matkojen ja mahdollisen majoituksen varaus
 • oman esittelyn sekä luennon tiivistelmän toimittaminen kongressin mobiilisovellusta varten

2. 12.1.2018 mennessä: abstraktin toimittaminen

3. 1.2.2018 mennessä: esitettävän luennon toimittaminen

 

1. Matkustaminen, majoitus ja luentopalkkio

Maksamme luennoitsijalle palkkion ( 30 min luento 170 € , 45 min luento 350 € + abstrakti 50 €), korvaamme mahdolliset matkakulut julkisten kulkuneuvojen mukaan ja tarvittaessa yöpymisen, mikäli luennon ajankohta sitä vaatii. Tarjoamme myös lounaan ja kahvit päivän aikana.
Luennoitsijana voit osallistua Labquality Days -kongressin luennoille vapaasti molempina päivinä sekä lisäksi torstai-illan rocktail-tilaisuuteen. Ilmoita matka- ja/ tai majoitustarpeesi 15.12.2017 mennessä Anna Pohjoselle.

2. Ilmoittautuminen

Luennoitsijana sinun tulee käydä ilmoittautumassa kongressiin. Ilmoittautuminen kongressiin tapahtuu täällä. Maksuluokaksi tulee valita ”Luennoitsija”. Ilmoittaumisella perusteella osaamme varata tarjoilut yhteen tai kahteen päivään, saamme tiedot mahdollisista erikoisruokavalioista sekä tarvittavan informaation kongressin nimikortteihin. Ilmoittautuminen tulee tehdä samaan aikaan matka- ja majoitusvarausten kanssa 15.12.2017 mennessä.

3. Luennoitsijan esittely kongressin mobiilisovellusta varten

Esittelemme kaikki luennoitsijat sekä lyhyen tiivistelmän luennostasi kongressin mobiilisovelluksessa. Mobiilisovelluksessa olevien tietojen avulla kongressin osallistujat voivat suunnitella oman lukujärjestyksensä etukäteen ja antaa esim. luennon jälkeen välittömästi palautetta luennostasi. Ilmoita pyydetyt tiedot sivun alaosassa olevan ilmoituslomakkeen kautta perjantaihin 15.12.2017 mennessä.

Kongressin ohjelma on nyt luettavissa verkkosivuillamme. Toivommekin, että käyt tarkistamassa luentosi otsikon ja muut tiedot omalta osaltasi mahdollisimman pian. Ilmoittamasi tiedot julkaistaan myös kongressin painettavassa käsiohjelmassa. Mikäli haluat muuttaa tietojasi, ole yhteydessä Marja Heikkiseen.

4. Abstrakti ja luento

Julkaisemme luentojen abstraktit kongressin jälkeen. Abstraktin pituus on max 6000 merkkiä. Abstraktin toimittamisesta maksamme erillisen palkkion. Abstrakti tulee lähettää perjantaihin 12.1.2018 mennessä sivun alaosassa olevan ilmoituslomakkeen avulla.

Lähetä esitettävä luento viimeistään 1.2.2018 alla olevalla lomakkeella. Ilmoita samalla, saako luentosi julkaista. Julkaisuluvan saaneet luennot ovat kongressivieraiden luettavissa tapahtuman jälkeen verkkosivuillamme.

5. Yleistä

Kongressin ohjelman on koordinoinut Labqualityn koulutustyöryhmä, jonka puheenjohtajana toimii Riitta Lumme. Tulevassa kongressissa pidetään kahden päivän aikana yhteensä noin 90 luentoa.

Tiedoksi, että kongressiin on mahdollisuus lähettää myös postereita. Toteutamme posterinäyttelyn digitaalisena (ePosteri). Lue lisää täältä

Autan mielelläni mahdollisissa kysymyksissä tapahtumaan liittyen.

Yhteistyöterveisin,

Marja Heikkinen
p. 040 749 4858
marja.heikkinen@labquality.fi

Luennoitsijatiedot tapahtumaviestintää varten 15.12.2017 mennessä

Täytä tästä omat tietosi sekä kirjoita kuvaus luennostasi tapahtuman mobiilisovellusta varten (maksimi 500 merkkiä).
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostomuodot: jpg, gif, png, pdf.
  Labquality pidättää oikeuden käyttää kuvaa tapahtuman viestinnässä ja markkinoinnissa.

 

Abstraktin lähettäminen 12.1.2018 mennessä

Tämän lomakkeen kautta lähettämäsi abstrakti julkaistaan kongressin jälkeen sivuillamme
 • Tekstin laajuus 3000-6000 merkkiä
 • Sallitut tiedostomuodot: jpg, gif, png, pdf.
 • Sallitut tiedostomuodot: jpg, gif, png, pdf.
 • Sallitut tiedostomuodot: jpg, gif, png, pdf.

 

Luennon toimittaminen 1.2.2018 mennessä

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostomuodot: ppt, pptx, pdf, doc, docx.
  Tiedoston enimmäiskoko on 10 Mt. Mikäli tiedostokoko ylittää tämän, ota yhteys marja.heikkinen@labquality.fi.
Jaa sivu