Startup Village

Terveydenhuollon laboratoriotoimintaan ja diagnostiikkaan keskittyneet startupit ovat ensimmäistä kertaa mukana kongressissa omalla erityisellä startup-alueella. Perinteikäs kongressimme tarjoaa tässä oheistapahtumassa toimivat puitteet ja foorumin aivan uudenlaiselle dialogille. Startup Village -ohjelmaa ja osallistujia tarkennetaan ajankohtaa lähestyttäessä.

Torstain pitchaukset

Kongressin ensimmäisenä päivänä on muutamilla startup-yrityksillä mahdollisuus pitchauspuheenvuoroon. Lopulliset pitchauspuheenvuorot ja kellonajat ovat tiedossa tammikuun lopussa, kun mukaan ilmoittautuneet startup-yritykset on käyty läpi.

Pitchauksiin on alustavasti varattu torstaina kaksi ajankohtaa: klo 10.00-12.00 ja klo 13.00-15.00.

Perjantain miniseminaari

Kongressin toisena päivänä järjestetään miniseminaari. Seminaari alkaa heti avausluennon jälkeen klo 10.00.

Miniseminaarin teemana on Laboratorioalan murros ja tulevat teknologiat, ja sen yhteydessä järjestetään paneelikeskustelu, jonka moderoi Startup Health Europen toimitusjohtaja Aki Koivistoinen. Keskustelemassa ovat mm. Sakari Jokiranta (Yhtyneet Medix Laboratoriot), Samuli Niiranen (Mylab) sekä Nina Lindfors (HUS/Testbed).

Startup Villagessa on mukana huippunimiä ja kiinnostavia uusia yrityksiä. Mukana ovat mm. Fimmic, Nightingale Health, Mobidiag ja Tezted, jotka pitävät myös puheenvuoron miniseminaarin yhteydessä.

Oheistapahtuman toteutuksessa ovat mukana Business Finland sekä Startup Health.

 

Lisätiedot:

Labqualityn toimitusjohtaja Mia Lindström p. 050 3636 595
Labqualityn viestintäjohtaja Sari Krappe p. 040 562 0040

 

 

Jaa sivu