Startup Village

Terveydenhuollon laboratoriotoimintaan ja diagnostiikkaan keskittyneet startupit olivat ensimmäistä kertaa mukana kongressissa omalla erityisellä startup-alueella. Perinteikäs kongressimme tarjosi tässä oheistapahtumassa toimivat puitteet ja foorumin aivan uudenlaiselle dialogille.

Startup Village on auki koko kongressin ajan

Startup Village -oheistapahtuma oli avoinna koko kongressin ajan 8. – 9.2.2018 mahdollistaen näin laajan verkostoitumisen kongressivieraiden ja alan asiantuntijoiden kanssa. Mukaan ilmoittautuneet startupit esittelivät toiminta-ajatustaan ja yritystään Village-alueella.

Perjantain miniseminaari

Kongressin toisena päivänä järjestettiin miniseminaari.

Miniseminaarin teemana oli Laboratorioalan murros ja tulevat teknologiat, ja sen yhteydessä järjestettiin paneelikeskustelu, jonka moderoi Startup Health Europen toimitusjohtaja Aki Koivistoinen. Paneelin aihe oli ” Kuinka voimme edistää uusien digitaalisten terveysratkaisujen kehittämistä ja käyttöönottoa?” Keskustelemassa olivat mm. Sakari Jokiranta (Yhtyneet Medix Laboratoriot), Samuli Niiranen (Mylab) sekä Nina Lindfors (HUS/Testbed).

Startup Villagessa oli mukana huippunimiä ja kiinnostavia uusia yrityksiä. Mukana olivat mm. Fimmic, Nightingale Health, Mobidiag ja Tezted, jotka pitivät myös puheenvuoron miniseminaarin yhteydessä.

Oheistapahtuman toteutuksessa olivat mukana Business Finland sekä Startup Health.

 

Jaa sivu