Ohjelmalinjat 2018

Kongressin huippumielenkiintoiset ohjelmalinjat 2018 ovat Laboratoriolääketiede, Terveysteknologia ja Kansainvälinen kokonaisuus.

Labquality Days -kongressissa on kolme mielenkiintoista ohjelmalinjaa sekä ennennäkemättömiä kaikille yhteisiä luentoja.

Yhteisluennot

IBM Watson – Shaping the Future of Healthcare
Henrik Gudbergensen, IBM Nordic, Denmark

Uusi Watson Health Center toimii kohtaamispaikkana kehitettäessä dataa hyödyntäviä, kognitiivisia kyvykkyyksiä sekä keinoaälyä sisältäviä sovelluksia ja ratkaisuja terveydenhuollon tarpeisiin.

Diagnostic Pathways in Theory and Practise
Georg Hoffmann, University of Munich, Germany

Professori Georg Hoffman visioi Diagnostic Pathway -konseptia, joka yksi pääelementeistä onnistuneeseen kommunikaatioon laboratorioammattilaisten ja kliinikoiden välillä.

Biohakkerin käsikirja
Teemu Arina on tulevaisuuden asiantuntija, teknologia-alan sarjayrittäjä, tietokirjailija ja biohakkeri. Hän pohtii esityksessään, miten mielen ja ruumiin rajat ylitetään teknologian avulla.


Laboratoriolääketieteen ohjelmalinja

Kokonaisuus on suunnattu erityisesti laboratorioalan ammattilaisille ja vieritutkimuksia tekeville osaajille, kuten esimerkiksi bioanalyytikoille, laboratoriolääkäreille, laboratoriohoitajille ja muille alan asiantuntijoille. Ohjelma sisältää raikkaan katsauksen laboratoriodiagnostiikan nykytrendeihin.

Tutustu päivien historiaan & ajankohtaisiin luentoihin / Vanhat kunnon Laaduntarkkailupäivät

Laboratoriolääketieteen ja bioanalytiikan luentohelmiä

Tästä näet laboratoriolääketieteen luentoja

Tutustu koko ohjelmaan (luentohaku ja tulostettava pdf)


Terveysteknologian ohjelmalinja

UUTUUS! Suomalaiset terveysteknologian yritykset ovat edelläkävijöitä digitalisaatiossa ja teollisessa internetissä. Robotiikka, AI, VR ja etähoito ovat tulleet jäädäkseen tuottamaan tehokkuutta terveydenhuoltoon länsimaisen väestön ikääntyessä. Näitä luentoja ei kannata jättää väliin!

Tutustu Laadun ja terveysteknologian kokonaisuuteen

Tästä näet terveysteknologian luentoja

Tutustu koko ohjelmaan (luentohaku ja tulostettava pdf)


Kansainvälinen ohjelmalinja

Tämä on yksi kongressin suosituimpia ohjelmakonaisuuksia, joka vetää osallistujia jopa kahdestakymmenestä maasta. Ohjelmalinjan teemoja vuonna 2018 ovat ”The Path to Perfect Quality” ja ”New Frontiers in Health and Laboratory Technology”. Tule kuuntelemaan – näitä huippuluennoitsijoita et kohtaa muualla.

Tästä näet kansainvälisen ohjelmalinjan luentoja

Tutustu koko ohjelmaan (luentohaku ja tulostettava pdf)

Jaa sivu