Ohjelmalinjat 2018

Kongressin huippumielenkiintoiset ohjelmalinjat 2018 olivat Laboratoriolääketiede, Terveysteknologia ja Kansainvälinen kokonaisuus.

Labquality Days -kongressissa oli kolme mielenkiintoista ohjelmalinjaa sekä ennennäkemättömiä kaikille yhteisiä luentoja.

Yhteisluennot

IBM Watson – Shaping the Future of Healthcare
Henrik Gudbergensen, IBM Nordic, Denmark

Uusi Watson Health Center toimii kohtaamispaikkana kehitettäessä dataa hyödyntäviä, kognitiivisia kyvykkyyksiä sekä keinoaälyä sisältäviä sovelluksia ja ratkaisuja terveydenhuollon tarpeisiin.

Diagnostic Pathways in Theory and Practise
Georg Hoffmann, University of Munich, Germany

Professori Georg Hoffman visioi Diagnostic Pathway -konseptia, joka yksi pääelementeistä onnistuneeseen kommunikaatioon laboratorioammattilaisten ja kliinikoiden välillä.

Biohakkerin käsikirja
Teemu Arina on tulevaisuuden asiantuntija, teknologia-alan sarjayrittäjä, tietokirjailija ja biohakkeri. Hän pohti esityksessään, miten mielen ja ruumiin rajat ylitetään teknologian avulla.


Laboratoriolääketieteen ohjelmalinja

Kokonaisuus oli suunnattu erityisesti laboratorioalan ammattilaisille ja vieritutkimuksia tekeville osaajille, kuten esimerkiksi bioanalyytikoille, laboratoriolääkäreille, laboratoriohoitajille ja muille alan asiantuntijoille. Ohjelma sisälsi raikkaan katsauksen laboratoriodiagnostiikan nykytrendeihin.

Tutustu päivien historiaan & ajankohtaisiin luentoihin / Vanhat kunnon Laaduntarkkailupäivät

Laboratoriolääketieteen ja bioanalytiikan luentohelmiä

Tutustu koko ohjelmaan (luentohaku ja tulostettava pdf)


Terveysteknologian ohjelmalinja

UUTUUS! Suomalaiset terveysteknologian yritykset ovat edelläkävijöitä digitalisaatiossa ja teollisessa internetissä. Robotiikka, AI, VR ja etähoito ovat tulleet jäädäkseen tuottamaan tehokkuutta terveydenhuoltoon länsimaisen väestön ikääntyessä.

Tutustu Laadun ja terveysteknologian kokonaisuuteen

Tutustu koko ohjelmaan (luentohaku ja tulostettava pdf)


Kansainvälinen ohjelmalinja

Tämä on yksi kongressin suosituimpia ohjelmakonaisuuksia, joka vetää osallistujia jopa kahdestakymmenestä maasta. Ohjelmalinjan teemoja vuonna 2018 olivat ”The Path to Perfect Quality” ja ”New Frontiers in Health and Laboratory Technology”.

Tutustu koko ohjelmaan (luentohaku ja tulostettava pdf)

Jaa sivu