Kongressi

Labquality Days on koulutustapahtumana vertaansa vailla. Useat ohjelmalinjat sessioineen tarjoavat tietoa ja näkökulmia laboratoriolääketieteeseen ja bioanalytiikkaan, kansainvälisyyteen, laatuun ja terveysteknologiaan. Kongressista saat takuulla eväitä oman työsi ja organisaatiosi kehittämiseen.

Tapahtuma tarjoaa sinulle myös erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua, tavata vanhoja tuttuja ja käydä vuoropuhelua alan nuorten yrittäjien kanssa.

 

Jaa tietosi myös muille – osallistu ePoster-näyttelyyn

Osallistujilla on mahdollisuus esittää ePostereina tutkimustensa tuloksia, uutta materiaalia ja dataa. Kansainvälinen tieteellinen komitea palkitsee parhaat ePosterit. Tutustu tarkemmin posteriohjeeseen sekä esittäjän etuihin.

Tutustu ohjelmaan ja abstrakteihin

Voit tutustua päivien ohjelmaan, puhujiin ja luentojen abstrakteihin etukäteen.

Daysissa palkitaan laatutekoja

Kogressin aikana palkitaan useampia laatutekoja. Yksi huippuhetkistä on Laadunedistämispalkintojen jakotilaisuus.  Vuonna 2019 vietämme SHQS -laaduntunnustusjuhlaa ensimmäistä kertaa Labquality Daysin yhteydessä. Myös kongressin paras ePosteri palkitaan.

Verkostoidutaan iltatilaisuudessa

Yksi kongressin unohtumattomimmista elämyksistä oli asiakkaidemme toivoma Rocktail Party torstai-iltana. Siellä pääset tapaamaan tuttuja, vaihtamaan kuulumisia sekä rentoutumaan hyvän ruuan parissa ja tanssilattialla.

Oikein mukava ja antoisa oli tapahtuma. Kiitos, kiitos, kiitos!

Osallistuja 2018

Oli kyllä mahtava tapahtuma!

Osallistuja 2018

 

 

 

Tapahtumaa tukemassa: IFCC, EFLM, ja SKKY

Jaa sivu