ePosterit

Huomioithan, että johtuen COVID-19 pandemiasta, ei vuonna 2021 kongressissa järjestetä ePoster-näyttelyä.

Osana Labquality Daysin näyttelyä on posterinäyttely, jossa esitellään projekteja ja tutkimustuloksia laboratoriolääketieteen, yksilöllisen lääketieteen tai laadunhallinnan alueilta. Mukaan valitut posterit ovat esillä koko kongressin ajan digitaalisina postereina pääaulassa, missä kongressikävijät pääsevät tutustumaan niihin vapaasti. Vuonna 2020 tapahtumassa oli mukana ennätysmäärä ePostereita 14 eri maasta!

Parhaat posterit palkitaan. Labquality Daysin kongressin kansainvälinen tieteellinen komitea valitsee kaksi parasta posteria. Myös yleisö voi äänestää suosikkiaan eli mielenkiintoisinta posteria. Kongressin yhteydessä on pidetty myös tilaisuus, jonka aikana yleisön on mahdollista esittää kysymyksiä postereiden tekijöille.

ePosterin voi jättää niin yksittäinen henkilö kuin tutkimusryhmä. Lue lisää ohjeita osallistumiseen alta.

Tutustu abstrakteihin

Postereiden abstraktit julkaistaan ennen kongressia verkkosivuillamme ja  tapahtuman mobiilisovelluksessa. Ennen sitä voit tutustua hieman vuoden 2020 posteriuutisiin.

Ohjeita posterin tekemiseen

Kiinnostaako posterin esitteleminen Labquality Daysissä? Lue tästä tarkemmat ohjeet, aikataulut sekä edut, joita saat jättäessäsi posterin.

Jaa sivu