Suosikki ePoster

Osallistu ja kerro suosikki ePosterisi -kilpailun säännöt

Arvonnan säännöt

  1. Järjestäjä

Labquality Oy
y-tunnus: 0110079-1
Osoite: Kumpulantie 15, 00520 Helsinki

Arvonta ei ole Facebookin tai LinkedInin järjestämä, eikä ne sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin tai LinkedIniin.

  1. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua yli 18-vuotiaat ja täysivaltaiset Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien niiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien suunnitteluun tai toteutukseen.

Järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen milloin tahansa kampanjan aikana, jos osallistuja ei täytä edellä mainittuja vaatimuksia, osallistuja on käyttänyt vilpillisiä keinoja osallistuakseen arvontaa tai on muuten toiminut näiden sääntöjen vastaisesti.

  1. Milloin arvontaan voi osallistua?

Arvontaan voi osallistua 20.4. – 21.4.2022 klo 12.00 täyttämällä arvontalomakkeen Labquality Days mobiiliapplikaatiossa.

Osallistumisajan päätyttyä Järjestäjä arpoo voittajan osallistujien kesken 21.4.2022 osallistumisajan päätyttyä. Jos voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) päivän sisällä, on arvonnan Järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Järjestäjällä on myös oikeus valita toinen voittaja, jos voittaja ei ole toiminut näiden sääntöjen mukaisesti.

  1. Palkinto

Voittaja saa palkinnoksi Fjällrävenin Kånken-repun. Yhden palkinnon arvo on 79,90 €. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostilla viimeistään viikon 17 aikana.

Palkinto toimitetaan voittajalle viimeistään kuukauden kuluttua siitä päivästä, kun hänet on tavoitettu. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan tai palveluun. Palkinto toimitetaan arvonnan voittajalle arvonnan Järjestäjän toimesta voittajan ilmoittamaan postiosoitteeseen. Voittaja vastaa itse siitä, että hänen toimittamansa osoitetiedot ovat oikeat. Osoitetietoja tiedustellaan samassa viestissä, jossa osallistujalle ilmoitetaan voitosta. Arvonnan Järjestäjä vastaa toimituskuluista sekä arpajaisverosta ja mahdollisista muista palkinnon luovutukseen liittyvistä maksuista.

  1. Vastuunrajoitus

Arvonnan Järjestäjä ei vastaa puutteellisista tai virheellisistä osallistumisista eikä mahdollisista tietoliikenteen häiriöistä. Arvonnan Järjestäjä ei vastaa vahingosta tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Arvonnan Järjestäjä ei myöskään vastaa palkinnon käyttämättä jättämisestä tai siitä, että palkinto ei ole tavoittanut voittajaa esimerkiksi voittajan antamien virheellisten yhteystietojen vuoksi.

Osallistujat vapauttavat Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta arvontaan liittyen.

  1. Muuta

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajan nimeä ei julkaista.

Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä. Arvonnan Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä ilman ennakkoilmoitusta.

Jaa sivu